Personel mevzuatındaki yanlış uygulamaların düzeltilmesi, Devlet Memurlarının mali ve sosyal haklarını bilmesi ve bir sonraki mal beyanlarının doğru yapılması amaçlanmaktadır.
Bu eğitimle birlikte kurum içerisinde 657 sayılı devlet memurları kanununa tabii personeli iş ve işlemlerinin mevzuata uygun ve doğru bir şekilde yürütülmesini sağlamaktır.
Atatürk ilkeleri ve İnkilap Tarihi, T.C. Anayasası, Devlet teşkilatı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Yazışma - Dosyalama, Devlet malını koruma ve tasarruf tedbirleri, Halkla ilişkiler, Gizlilik, Milli Güvenlik, Haberleşme gibi ana konu başlıklarını içeren eğitim.
Yargıtay kararları ve mevzuat çerçevesinde işverenler tarafından çalışanlar ile ilgili tüm hukuki süreçlerin kurum çıkarları gözetilerek etkin ve doğru yönetilmesi, muhtemel çıkabilecek uyuşmazlıkları önlemek veya kurum çıkarlarına uygun önlemlerin alınması, dava sürecinde olan uyuşmazlıklarda olası riskler en aza indirgemiş olacak şekilde hazırlıklı olunması amaçlanmaktadır.
İşçi ve İşveren Arasındaki Hukuksal Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk ve Arabuluculuk Uygulamaları Eğitimi
Eğitime katılanların, edindikleri bilgiler sayesinde arabuluculuk sürecinde üstlendikleri taraf temsili faaliyetlerini ilgili mevzuattaki güncel duruma göre yapmalarını sağlamayı amaçlamaktadır.
İşveren Hakları Ve 5510 Sayılı Kanun Kapsamında SGK Uygulamaları Eğitimi
En son yapılan mevzuat değişiklikleri kapsamında kamu kurumlarının 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile ilgili yükümlülükleri ele alınacak, Sosyal Güvenlik Hukukundaki temel esaslara yer verilecek, özellikle yönetmelik ve genelgelerdeki düzenlemelerle bu alanda çalışanlar için gerekli temel ve aynı zamanda güncel bilgiler üzerinde durulacaktır.
Eğitimlerimizden özellikle yeni çalışanların yararlanabilmesi için
"Uygulamalı Eğitim" verilmektedir. Bu eğitimde katılımcılar, baştan sona canlandırmalı olarak yaşayarak öğrenmektedirler.