Vizyonder - Stratejik Plan Eğitim ve Danışmanlık

Stratejik Plan Eğitim ve Danışmanlık İçin Tıklayınız

Eğitim Hizmetlerimiz

Kurumsal Hizmetiçi Eğitimler

Derneğimiz bünyesinde yer alan Hizmetiçi Eğitim Biriminin amacı, kurum ve kuruluşların hizmet içi eğitim gereksinimlerinin karşılanmasına yönelik olarak istemde bulundukları çeşitli kurs, seminer ve benzeri türde hizmetiçi eğitim niteliğindeki hizmetleri yürütmek; kamu personelinin yeterliklerini geliştirici etkinlikler düzenlemek, Derneğin ilgi alanı içinde bulunan konularda eğitim projeleri planlamak ve uygulamaktır.

Güncel Mevzuat

Bilindiği üzere, Türkiye'de mevzuat sıkça değişmektedir. Bu değişikliklere yoğun çalışma temposuna sahip olan kamu kurumlarının yetişmesi ise mümkün olmamaktadır. Kamu kurumlarında ilgili görevlerdeki personellerin kendilerini güncel tutabilmelerinin en doğru yolu uzmanlık alanları ile ilgili yılda en az üç kez eğitim almalarıdır. Kurumlara özel ya da genel katılımlı seminerler yolu ile bu eğitimler alınabilir.

Kurum İhtiyacına Özel Hizmetiçi Eğitimler

Kurumsal Hizmetiçi eğitimler; kurum, kuruluş ve çalışanlarının ihtiyaçlarına yönelik olarak planlanan eğitimlerdir. Eğitimlerin esasları, içeriği ve süresi kuruluşun yetkilileri ile görüşülerek gereksinimler ve talepler doğrultusunda belirlenir. Katılımcıların kişisel ve kurumsal gelişimlerine katkıda bulunmak üzere hazırlanan kurumsal eğitimler, kurumun taleplerine özel olarak da tasarlanabilmektedir.

Alanında Uzman Eğitmen Kadrosu

Tüm eğitimler uzman personeller ve eğitimciler tarafından verilmektedir. Eğitimcilerimiz en az 10 yıllık tecrübeye sahip ve en az 50 üzerinde seminer vermiş kişilerden seçilmektedir

• Kamu İhale Uzmanı,
  • Kamu İhale Kurul Uzmanı
  • Maliye Uzmanı ve Müfettişleri
  • Sayıştay Baş denetçisi
  • Kontrolör
  • İç Denetçi
  • İş Baş Müfettişi
  • Müfettiş
  • Denetmen
  • Sosyal Güvenlik Uzmanı
  • Devlet Personel Uzmanı
  • Akademisyen
  • Kişisel Gelişim Uzmanı
  • Uzman ve Yazarlar

Kurs ve Seminerler

Ayrıca Derneğimizin eğitim etkinlikleri çerçevesinde kamu yönetiminin çeşitli alanlarında kurs ve seminerler, bilimsel toplantılar ve benzeri eğitim programları düzenlenmektedir. Kurs ve seminer türündeki eğitim programları, bütün kurumlara ve isteklilere açık olup genel katılımlıdır.

Özel Amaçlı programlar & Eğitim Danışmanlığı

Derneğimiz, her tür kurum ve kuruluşa istekleri durumunda "özel amaçlı" programlar da düzenlemekte ve "eğitim danışmanlığı" hizmetleri sunmaktadır. Özel amaçlı programlar; aylık, haftalık, tam ya da yarım gün esaslı olup, program ayrıntıları karşılıklı görüşmeyle saptanmaktadır. Programlara bir kurum adına katılanlar kurumları kanalıyla, kendi adlarına katılanlar ise, doğrudan bireysel başvuru yoluyla kayıtlarını yaptırabilmektedir.

• Derneğimizin düzenlediği dönemlik eğitimlerinin yanı sıra kurumlardan gelen veya kurumların yaptırdığı ihtiyaç analizleri sonrasında ortaya çıkan eğitim taleplerine de cevap vermektedir.
  • Derneğimiz ayrıca, kurumlara yönelik unvan ve yükselme sınavları öncesi kurs ve eğitim hizmeti vermektedir. Kamu çalışanlarının vazifelerini daha etkin ve verimli bir şekilde yerine getirmelerine katkıda bulunmak Derneğimizin temel amacıdır. Bu nedenle daha çok sayıda kurum ve kuruluşa ulaşarak hizmet vermek en önemli hedefimizdir.

Anket ve Araştırma Hizmetleri

İhtiyacınız olan sağlıklı verilere ulaşabilmeniz için, Anket ve Araştırma hizmetleri sunuyor, elde edilen verilerin analizi ve değerlendirilmesi işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Konu ile ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Hizmet Verdiğimiz Kurum ve Kuruluşlar

• Belediyeler
  • Belediye Şirketleri
  • Su ve Kanalizasyon İdareleri
  • İl Özel İdareleri
  • Mahalli İdare Birlikleri
  • Yüksek Öğretim Kurumları
  • Sağlık Kurum ve Kuruluşları
  • Düzenleyici ve Denetleyici Kurumlar
  • Kalkınma Ajanları
  • Kamu İktisadi Teşebbüsleri
  • 5018 Dışında Kalan Özel Bütçeli Kurumlar
  • Oda ve Birlikler
  • Özel Firmalar
Eğitimde başarı, büyük ölçüde seçilecek ve izlenecek eğitim yöntemine bağlıdır.
"VİZYONDER", kurumunuzun ihtiyaçlarına göre belirlenecek sizin için en doğru eğitim yöntemini uygulamaktadır.

Eğitim Verdiğimiz Konular

Kamu İhalelerinde Danışmanlık Merkezi Yayında!

Kamu İhale Danışmanlık Merkezi

Stratejik Yönetim ve Stratejik Plan Hazırlama Eğitim ve Danışmanlığı

Vizyonder - Stratejik Yönetim ve Stratejik Plan Hazırlama Eğitim ve Danışmanlığı

Vizyonder Psikoloji Akademi Eğitimleri ve Danışmanlık Hizmetleri Başladı!

Vizyonder Psikoloji Akademi

Belediyelerde Gelir Artırıcı Çalışmalar

Belediyelerde Gelir Artırıcı Çalışmalar Danışmanlığı

Evsel Katı Atık Tarife Raporu Hazırlama Danışmanlığı

Elektronik İhale Eğitimi

Elektronik İhale Eğitim Semineri - e-ihale eğitimi - vizyonder

Tüm Sorularınız İçin
0(212) 232 2016
Eğitimlerimizden özellikle yeni çalışanların yararlanabilmesi için
"Uygulamalı Eğitim" verilmektedir. Bu eğitimde katılımcılar, baştan sona canlandırmalı olarak yaşayarak öğrenmektedirler.