Tam kapanma döneminde bizlere aşağıdaki numaralardan ulaşabilirsiniz.

0 545 335 2016  -  0 545 337 2016

Eğitim Hizmetlerimiz

Eğitimler Özel Sektör Firmaları İçin Kurumsal Eğitimler

Yargıtay Kararları İle İşveren Hakları Eğitimi
Yargıtay kararları ve mevzuat çerçevesinde işverenler tarafından çalışanlar ile ilgili tüm hukuki süreçlerin kurum çıkarları gözetilerek etkin ve doğru yönetilmesi, muhtemel çıkabilecek uyuşmazlıkları önlemek veya kurum çıkarlarına uygun önlemlerin alınması, dava sürecinde olan uyuşmazlıklarda olası riskler en aza indirgemiş olacak şekilde hazırlıklı olunması amaçlanmaktadır.
İşçi ve İşveren Arasındaki Hukuksal Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk ve Arabuluculuk Uygulamaları Eğitimi
Eğitime katılanların, edindikleri bilgiler sayesinde arabuluculuk sürecinde üstlendikleri taraf temsili faaliyetlerini ilgili mevzuattaki güncel duruma göre yapmalarını sağlamayı amaçlamaktadır.
İşveren Hakları Ve 5510 Sayılı Kanun Kapsamında SGK Uygulamaları Eğitimi
En son yapılan mevzuat değişiklikleri kapsamında kamu kurumlarının 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile ilgili yükümlülükleri ele alınacak, Sosyal Güvenlik Hukukundaki temel esaslara yer verilecek, özellikle yönetmelik ve genelgelerdeki düzenlemelerle bu alanda çalışanlar için gerekli temel ve aynı zamanda güncel bilgiler üzerinde durulacaktır.
İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi
Yapılan son mevzuat değişiklikleri ile işyerlerinde iş güvenliğine yönelik yapılması ve yapılmaması gerekenler, çalışanların yükümlülükleri ve hakları, iş kazalarının ortaya çıkmaması için yapılması gerekenler, iş kazası yaşandığında yapılması gerekenler paylaşılarak bu konuda tüm çalışanlar için kapsamlı bir eğitim amaçlanmaktadır.
Finansçı Olmayanlar İçin Finans Eğitimi
Finansçı olmayanlar için finans eğitimi finansal ve mali tabloların nasıl okunabileceği ve bunların yorumlamasının nasıl yapılacağı bu eğitimde amacını belirlemektedir. Ayrıca her yöneticinin finansal okuryazarlığının geliştirilmesi ve kendi alacağı kararların firmanın mali ve finansal tablolarına nasıl yansıyacağını görebilmesi amaçlanmaktadır.
Özel Şirketler İçin Dönem Sonu Muhasebe İşlemleri Eğitimi
Bu eğitim; Başta Devlete ve bununla birlikte yönetim birimlerine karşı muhasebe sürecinde varlık ve kaynakları en iyi şekilde izlemek ve dönem sonlarında ilgililere, ihtiyaçlarına uygun bir şekilde raporların oluşturulmasını sağlamaktır.
E-Ticaret Eğitimi
İş hayatında firmanızı ya da hizmetinizi daha iyi ifade edebilmeniz, e-ticaret, Sosyal Medya, Dijital dünya ve pazarlama konularında artık sizde edindiğiniz bilgiler ile yeteneklerinizi bu eğitimlerin akabinde sergileyebileceksiniz. Yeni trendleri yakalamanız, iş fikrinizi uygulamaya koymanız ya da mevcut firmanızın hızla büyütebilmeniz için tasarlanmış bu paket program ile E-ticaret İnternet web sayfası, ürünleri sunma, reklamcılık faaliyetleri, müşteri sadakati sağlama hizmetleri gibi birçok değişik alanda çözümler üretebilecek kapasiteye erişeceksiniz.
Satış Teknikleri Eğitimi
İyi bir Satışçının sahip olması gereken özellikler, Satışta Etkili İletişim için Önemli Teknikler, Satışta Pozitif Etki Yaratan Hipnotik Beceriler, Satışta Geri Bildirimleri Yakalamak, Müşteride İlgi - Tutku - Hareket Uyandıran Sözcükler, Satışta İkna için İpuçları, Vaat - Kanıt - Fayda Üçlüsünü İkna Edici İfadelerle Kurgulama, Satışta Psikolojik Olumlu Etki Yaratma
Dijital Pazarlama Eğitimi
Dijital Pazarlama Temelleri, Sosyal Medyada Pazarlama, Content Marketing (İçerik Pazarlama), Mobil Pazarlama, E-Pazarlama, Dijital Reklamcılık, Google Ads ve Remarketing ve daha bir çok konu başlığını içeren eğitim.
Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma Ve Sürdürülebilir Başarı Eğitimi
Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma Eğitimi dikkati çeken en belirgin özelliklerden biri iş ve aile değerlerinin birbiriyle örtüşmesidir. Dolayısıyla roller ve beklentiler iç içe geçmiştir. Ancak burada bir ayrıma gitmek gerekirse Aile Şirketlerince üç temel rol biçimi olduğu ifade edilebilir; Bunlar, Aile, Girişimci ve İşletmedir...

Online Eğitimlerimiz Başladı

Online Eğitimlerimiz Başlıyor

Tüm Sorularınız İçin
0(242) 338 2016
Eğitimlerimizden özellikle yeni çalışanların yararlanabilmesi için
"Uygulamalı Eğitim" verilmektedir. Bu eğitimde katılımcılar, baştan sona canlandırmalı olarak yaşayarak öğrenmektedirler.