13-17 Ekim 2021

KAMU İHALE ve ELEKTRONİK İHALE
Eğitim Semineri Düzenlenecektir.

Konum:Innvista Hotel Belek / Antalya

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 18/08/2021 tarih ve E-78633697-770-1544304 sayılı yazısı ile İZİNLİ olarak düzenlenmektedir.

Detaylar ve Kayıt için tıklayınız

İhale Yönetim ve Takip Sistemi

Kamu İhale Takip ve Yönetim Sistemi

Vizyon Eğitim ve Danışmanlık Derneği olarak kamu kurumlarının ihale süreçlerini yönetmesinde son derece önemli kolaylıklar ve avantajlar sunan teknoloji ürününü sizlerle buluşturuyoruz. Yıllık üyelik ile kullanabileceğiniz bu sistemde ihtiyacınıza yönelik tüm imkanlar hizmetinize sunulmuştur. Üyeliğinizin süresince de teknik desteğimiz ile yanınızdayız.

Kamu Kurumları Profesyonel İhale Takip Sisteminin Avantajları;

• Kendi kurumunuza bugüne kadar iş yapan firmaları görebilir, takip edebilir ve analiz edebilirsiniz.
  • Kendi kurumunuz ile ilgili tüm aktif ihalelerinizi, arşiv ihalelerinizi, harcama tutarlarınızı ve daha birçok istatistiki analizlerinizi anında görebilirsiniz.
  • Kendi kurumunuza iş yapmak isteyen firmaları yakından inceleyebilir ve alanı ile ilgili ne gibi ve ne kadar iş bitirmesi olduğunu görebilirsiniz.
  • Kurumunuza iş yapan, yapmış olan veya yapmak isteyen herhangi bir firma ile ilgili elindeki işler, biten işler, devam eden sözleşmeler, daha önce iş yaptığı kurumlardaki kırım oranları ve varsa sattığı kalemlere kadar çok detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.
  • İncelediğiniz veya merak ettiğiniz bir firma eğer yasaklı ise anında ekranda bilgisini görür ve yasak ile ilgili tüm detaylara oradan erişebilirsiniz.
  • Herhangi alanda bir mal veya hizmet almak istediğinizde bu işi verebileceğiniz (yaptırabileceğiniz) potansiyel firmaları anında önden tespit edebilir ve daha sağlıklı bir alım süreci yürütürsünüz.
  • Herhangi bir mal veya hizmet almak istediğinizde o alanla ilgili son ihaleleri kontrol eder, son sözleşme fiyatlarını kontrol eder ve bu sayede daha nokta atışı bir yaklaşık maliyet/muammen bedel belirleyebilirsiniz. Bu şekilde kurumunuz her türlü kar eder/zararın önüne geçer.
  • İş yaptırdığınız veya yaptırmayı planladığınız firmaları özel takibe alır ve bunlarla ilgili haftalık bir rapor alır ve aldıkları başka ihaleler olursa bilginiz olur. Ayrıca bu sayede onların yaptıkları sözleşmeler bitmeye yakın olanları ve ne kadar süreleri kaldığını sistem üzerinden kolayca görebilirsiniz.
  • Güncel KİK kararları da dahil olmak üzere tüm KİK Kararlarına (uyuşmazlık kararları, mahkeme kararları, mahkeme tutanaklarına) ulaşabilirsiniz. Filtreleme özelliği ile arama alanınızı genişletebilir ya da daraltabilirsiniz.
  • Doğrudan temin olarak almak istediğiniz bir malı veya hizmeti sistemimiz aracılığıyla duyurabilir, sayfada yayınlatabilir ve bu sayede ihalelerinizin yüzlerce firmaya kolayca ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Yıllık Üyelik Ücreti: 2.000 TL + KDV

Özel Sektör firmalarına yönelik ihale takip, ihale arama, ihale sonuçları vb. detaylı ihale takip sistemi için buraya tıklayınız

Ayrıntılı bilgi, demo ve üyelik için bize ulaşınız.

Online Eğitimlerimiz Başladı

Online Eğitimlerimiz Başlıyor