Eğitim Hizmetlerimiz

Eğitimler Genel Eğitimler

Sürdürülebilirlik Raporlaması Eğitimi
"Geleceği şekillendirmek için adım at! Sürdürülebilirlik Raporlaması Eğitimi: Çevreye duyarlılık ve şeffaflıkla kurumunuz için sürdürülebilir bir gelecek inşa edin. Kayıt için şimdi başvurun!"
Dijital Dönüşüm Eğitimi
Eğitim, çalışanları dijital dönüşüm sürecine hazırlamak ve şirketin rekabet avantajını sürdürmesini sağlamak adına önemli bilgiler sunacaktır. Katılımcıların bu bilgileri işleriyle ilişkilendirerek kullanmaları ve şirketin geleceğe daha sağlam bir şekilde adım atması hedeflenmektedir.
İşe Alım Süreci Yönetimi ve Mülakat Teknikleri Eğitimi
Bu eğitim, İnsan Kaynakları departmanlarında işe alım alanında çalışan kişilerin, işe alım ve yerleştirme süreçlerini baştan sona etkili bir şekilde yönetmelerini sağlamayı amaçlamaktadır.
Çalışanlara Nefes Aldıracak Tazelenme Semineri
Günlük yoğun iş temposunda çalışanlara nefes aldırmak için küçük molalar hazırladık. Hem iş hayatında hem özel hayatta işimize yarayacak bilgileri dinleyicinin en ilgisini çekecek formatlarda, aşırı teoriye kaçmadan uygulamaya yönelik olarak, sizin seçeceğiniz zaman aralığında 45 dakika veya 2 saatte aktarıyoruz.
Kurumsal Yetkinlik Geliştirme Eğitimi
Kurumsal yetkinlik geliştirme eğitimi, çalışanların beceri setlerini güçlendirerek iş verimliliğini artırırken, kariyer gelişimlerine de destek olur. Özelleştirilebilir içeriği ile katılımcıların ihtiyaçlarına uygun bir şekilde şekillendirilir.
İleri Düzey Excel Eğitimi
Excel'de Ustalaşın! İleri Seviye Eğitimimizle Verilerinizi Konuşturun! Vizyonder Uzmanlığıyla Becerilerinizi Geliştirin. 24 Saatlik Eğitimde Veri Analizi ve Görselleştirmenin Sırlarını Öğrenin
Alan Yönetimi Eğitimi
Kavramlar, Kriterler ve İlkeler, Proje Yönetimi, Vaka Analizi ve Grup Çalışması
Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi
Eğitimin amacı resmi yazışma kurallarının etkin ve doğru kullanımının sağlanması, Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik paralelinde uygulama hatalarının önüne geçilmesidir.
Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Eğitimi
Devlet Teşkilatı, 5355 Sayılı Mahalli İdare Birlikleri Kanunu, 5393 sayılı Belediye Kanunu, 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu, Devlet Memurları Kanunu ve ilgili Mevzuat, 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, Köy Kanunu, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu, 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu, Türkçe Dil Bilgisi, Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi, İl Özel İdaresi Kanunu...
Anket Oluşturma ve İstatiksel Veri Analizi Eğitimi
Anketin tasarlanması, hazırlanması, uygulama yönteminin belirlenmesi, etkin bir şekilde uygulanması ve temel istatistik analiz tekniklerinin nasıl gerçekleştirildiğini uygulamaya yönelik anlatılmasıdır.

Kamu İhalelerinde Danışmanlık Merkezi Yayında!

Kamu İhale Danışmanlık Merkezi

Kamu İhalelerinde Uzman Rehberlik Sektöründe uzmanlaşmış danışman kadromuz, kamu ihaleleri konusundaki derin bilgi ve deneyimleriyle size en doğru rehberliği sunuyor. Kamu kurumları ve özel sektör için ihale süreçlerini etkili şekilde yönetmek amacıyla buradayız.

Vizyonder Psikoloji Akademi Eğitimleri ve Danışmanlık Hizmetleri Başladı!

Vizyonder Psikoloji Akademi

Tüm Sorularınız İçin
0(212) 232 2016
Eğitimlerimizden özellikle yeni çalışanların yararlanabilmesi için
"Uygulamalı Eğitim" verilmektedir. Bu eğitimde katılımcılar, baştan sona canlandırmalı olarak yaşayarak öğrenmektedirler.