Vizyonder - Stratejik Plan Eğitim ve Danışmanlık

Eğitim Hizmetlerimiz

Eğitimler Kişisel ve Kurumsal Gelişim Eğitimleri

Çatışma Yönetimi Eğitimi
Çatışma yönetimi eğitimi, insanların iş veya kişisel yaşamlarında karşılaşabilecekleri çatışmaları daha etkili bir şekilde yönetmelerini ve çözmelerini sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Bu eğitimin amacı, katılımcılara çatışmaların doğası, nedenleri ve sonuçları hakkında bilgi vermek ve bu çatışmaların nasıl çözülebileceği konusunda beceriler kazandırmaktır.
Sürdürülebilirlik Raporlaması Eğitimi
"Geleceği şekillendirmek için adım at! Sürdürülebilirlik Raporlaması Eğitimi: Çevreye duyarlılık ve şeffaflıkla kurumunuz için sürdürülebilir bir gelecek inşa edin. Kayıt için şimdi başvurun!"
Sosyal Medya Yönetimi
Sosyal medya eğitimi, bireylere veya kurumlara sosyal medya platformlarını etkili bir şekilde kullanma becerileri kazandırmayı amaçlayan bir öğrenme sürecidir. Bu eğitim, sosyal medyanın dinamiklerini anlama, stratejik planlama, içerik oluşturma, etkileşim yönetimi ve analiz gibi konularda katılımcılara bilgi ve beceri kazandırmayı hedefler.
Dijital Dönüşüm Eğitimi
Eğitim, çalışanları dijital dönüşüm sürecine hazırlamak ve şirketin rekabet avantajını sürdürmesini sağlamak adına önemli bilgiler sunacaktır. Katılımcıların bu bilgileri işleriyle ilişkilendirerek kullanmaları ve şirketin geleceğe daha sağlam bir şekilde adım atması hedeflenmektedir.
İşe Alım Süreci Yönetimi ve Mülakat Teknikleri Eğitimi
Bu eğitim, İnsan Kaynakları departmanlarında işe alım alanında çalışan kişilerin, işe alım ve yerleştirme süreçlerini baştan sona etkili bir şekilde yönetmelerini sağlamayı amaçlamaktadır.
Çalışanlara Nefes Aldıracak Tazelenme Semineri
Günlük yoğun iş temposunda çalışanlara nefes aldırmak için küçük molalar hazırladık. Hem iş hayatında hem özel hayatta işimize yarayacak bilgileri dinleyicinin en ilgisini çekecek formatlarda, aşırı teoriye kaçmadan uygulamaya yönelik olarak, sizin seçeceğiniz zaman aralığında 45 dakika veya 2 saatte aktarıyoruz.
Kişisel ve Kurumsal Gelişim Eğitimi
Protokol Kuralları, Liderlik ve Takım Çalışması, Stres Yönetimi, Beden Dili ve Kişisel İmaj, Zaman Yönetimi ve Verimli Çalışma, Güzel Konuşma ve Diksiyon
Eğitimcinin Eğitimi
Eğitimin amacı, katılımcıların, eğitimin temel kavramları, ilkeleri ile grup ve bire bir öğretim yöntemlerinin öğretilmesi suretiyle eğitimcilik becerilerinin kazandırılması, yetişkin eğitiminin temel ilkelerinin belirlenmesi ve eğitimcilik niteliklerinin geliştirilmesidir.
Liderlik ve Etkili Yöneticilik Eğitimi
İşletme yöneticilerine modern yönetim becerilerini ve etkili liderlik tekniklerini anlatarak idare ve yönetim yeteneklerini geliştirmektir. Bu tür yöneticiler öğreten, aksiyon aldırabilen, motivasyonu artıran, insanları birleştiren, etkin ve etkileyici bireyler olup, kurumun hareketliliğini her geçen gün çoğaltan faaliyetlerde bulunmaları amaçlanmaktadır.
Etkili İletişim Eğitimi
Kendilerini iyi ifade edebilen, empati kurabilen ve farkındalıkla yaşayan insanlar, hayatta mutlu, işlerinde verimli, işbirliğine açık ve duyarlı olur.

Kamu İhalelerinde Danışmanlık Merkezi Yayında!

Kamu İhale Danışmanlık Merkezi

Stratejik Yönetim ve Stratejik Plan Hazırlama Eğitim ve Danışmanlığı

Vizyonder - Stratejik Yönetim ve Stratejik Plan Hazırlama Eğitim ve Danışmanlığı

Vizyonder Psikoloji Akademi Eğitimleri ve Danışmanlık Hizmetleri Başladı!

Vizyonder Psikoloji Akademi

Belediyelerde Gelir Artırıcı Çalışmalar

Belediyelerde Gelir Artırıcı Çalışmalar Danışmanlığı

Evsel Katı Atık Tarife Raporu Hazırlama Danışmanlığı

Elektronik İhale Eğitimi

Elektronik İhale Eğitim Semineri - e-ihale eğitimi - vizyonder

Tüm Sorularınız İçin
0(212) 232 2016
Eğitimlerimizden özellikle yeni çalışanların yararlanabilmesi için
"Uygulamalı Eğitim" verilmektedir. Bu eğitimde katılımcılar, baştan sona canlandırmalı olarak yaşayarak öğrenmektedirler.