Vizyonder - Stratejik Plan Eğitim ve Danışmanlık

Eğitim Hizmetlerimiz

Kategori Genel Eğitimler

Yönetim ve Organizasyon Eğitimi

Yönetim ve organizasyon becerilerini geliştirmek işletmenin daha verimli ve uyumlu çalışması için önemlidir. Yönetim ve Organizasyon Eğitimi sayesinde kurumunuz için daha fazla kar ve daha problem çözmede kolaylık sağlayın.

Yönetim başkaları vasıtasıyla iş yapmaktır. Böyle olunca çok zor bir iş olduğu gibi insanlarla birlikte çalışma zorunluluğu vardır. Yönetim ve örgütleme ile ilgili bütün sorunlar çözüm bekler. Emir-komuta sistemi yeterli olmamakta insanların güdülenmesi ve ekiplerle çalışması zorunlu olmaktadır. Örgütte ekiplerin nasıl çalışacağı yapısal olarak ortaya konur. İşletmelerde her şey uyum içinde olmayabilir. Bazen uyumsuzluk ve çatışma ortaya çıkar. Ayrıca yöneticilerin özellikle üst yönetimin liderlik davranışları çok önemlidir. Bu eğitim işletmelerde yönetim organizasyon işlevini yakından tanımanıza imkan sağlayacaktır.

Yönetim ve Organizasyon Eğitim İçeriği

• Yönetim ve Organizasyon Tanımı
  • Yönetimin Temel Özellikleri
  • Yönetimin Amacı
  • Yönetici ve Lider
  • Yönetim Şekilleri ve İşlevleri
  • Yönetim Fonksiyonları
  • Organizasyon ve Özellikleri
  • Örgüt Kavramı
  • Yönetim Teorileri

Yönetim ve Organizasyon Eğitimine Kimler Katılmalıdır?

• Yöneticiler
  • Öğrenciler
  • Yüksek Lisans öğrencileri
  • Departman sorumluları
  • Strateji oluşturabilecek sorumlulukta olan kişiler
  • İşletme yönetiminde aktif rol almak isteyenler
  • Üst düzey yöneticiler
  • Müdür yardımcıları ve diğer vekiller
  • Kariyerini yöneticilik üzerine inşa etmek isteyenler
  • Organizasyon yeteneğini geliştirmek isteyenler
  • Bu alana ilgi duyan herkes
  • Kamu Görevlileri

Eğitim Sonrası Takip ve Değerlendirme

Eğitim bitiminde yapılan eğitim memnuniyet değerlendirme anket sonuçları eğitmenlerin gözlem ve önerileri ile birleştirilerek rapor halinde kurumunuz yetkililerine sunulur.

Katılım Belgesi

Eğitim sonunda bütün katılımcılara Vizyonder tarafından onaylı katılım belgesi verilecektir.

Eğitim Malzemesi

Eğitimde kullanılacak ders notu Vizyonder tarafından hazırlanacak ve dağıtılacaktır.

Vizyonder Hizmetiçi Eğitimleri Hakkında

• Vizyonder eğitimler esnasında eğitimcilere yardımcı olmak için Eğitim Asistanı (Host/Hostes) bulundurmaktadır. Eğitim asistanı eğitimden en az 20 dakika önce eğitim salonunda hazır olmak olmaktadır. Eğitimle alakalı tüm işlemler, eğitim öncesi, esnası ve sonrası asistan tarafından takip edilip, aksaklıklar giderilerek kuruma bilgi verilmektedir.
  • Vizyonder, eğitimlerin başlangıcında 10 sorudan oluşan ön test, bitiminde ise 10 soruluk son test uygulayıp rapor etmektedir. Eğitim süreci sonunda ayrıca eğitimlerin değerlendirilmesi anketi yapılmaktadır. Eğitim memnuniyet değerlendirme anketinde eğitimciye 100 üzerinden 80 ten düşük not çıkarsa o eğitim başka bir eğitmen ile ücretsiz olarak tekrar verilmektedir.
  • Vizyonder, Eğitim ihtiyaç analizi çerçevesinde eğitimlerde yapılan anketlerin ve yapılan testlerin analizlerini SPSS uzmanları aracılığı ile SPSS programında istatistiki olarak kıyaslamalı bir şekilde analiz edip genel değerlendirme raporuna eklenmektedir.
  • Vizyonder eğitmenleri ve uzmanları; öğretim üyeleri (Prof. Dr., Doç,) veya mesleki açıdan uzmanlaşmış ulusal ve uluslararası bürokrat, kamu ve özel sektör üst yöneticisi, ulusal ve uluslararası düzeyde alanında uzman, tanınmış popüler kişiler ve profesyonel öğretici ve meslek sahiplerinden oluşmaktadır.
  • Eğitimcilerimiz, teorik bilginin yanı sıra güncel örneklere, mevcut mevzuatın son şekli üzerinden uygulama bilgilerini de ağırlık vererek, günlük işleyişte yararlı olacak pratik bilgilerde birlikte anlatmaktadır.
  • Eğitimcilerimizin eğitim işleyiş tarzı akıcı, dili ve üslubu düzgün niteliktedir.
  • Kurum tarafından tedarik edilememesi durumunda eğitimlerimiz esnasında kullanılan her türlü malzeme (lazer pointer/sunum kumandası, kalem, tahta, dizüstü bilgisayar vb.) Vizyonder tarafından tedarik edilmektedir.

Vizyonder Online Eğitimleri Hakkında

• Bilgiye hızlı ve kolay bir şekilde erişme imkanı sağlıyoruz.
  • Zaman ve mekan sınırlamasını ortadan kaldırıyoruz.
  • Konaklama ve yol masraflarını bitirip, eğitimde fırsat eşitliği yaratıyoruz.
  • Katılımcısı olduğunuz eğitimlere, kurumunuzdan isteğiniz kadar sayıda kişinin katılabilmesine olanak sağlıyoruz.
  • Gelişmiş ve güvenli online eğitim platformu kullanıyoruz.
  • Eğitimlerimizi canlı sunumla gerçekleştiriyoruz.
  • Katılımcıların birbirlerini ve uzmanı, uzmanın da aynı şekilde katılımcıları görebilmesini ve duyabilmesini sağlayarak interaktif eğitim imkanı sunuyoruz.
  • Tamamlanan eğitim sonrasında, katılımcılara veya kurumlara özel planladığımız oturumlarla birebir de soru ve sorunlara çözümler üretiyoruz.
  • Dilerseniz izlenecek yol haritanızı birlikte oluşturuyoruz.
  • Eğitim sonunda başarılı olan katılımcılar için uluslararası geçerliği olan e-sertifika veriyoruz.

Vizyonder eğitmenleri ve uzmanları;  Kamu Hukuku Uzmanları, öğretim görevlisi (Prof. Dr, Doç,) veya mesleki açıdan uzmanlaşmış ulusal ve uluslararası bürokrat, kamu ve özel sektör üst yöneticisi, ulusal ve uluslararası düzeyde alanında uzman, tanınmış popüler kişiler ve profesyonel öğretici ve meslek sahiplerinden oluşmaktadır.” Eğitmenlerimizin, uzmanlık alanında yayınlamış kitap ve makaleleri bulunmaktadır. Eğitmenlerimizin özgeçmişleri ve referanslarımız için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Hizmetiçi Eğitim ve Seminer Talepleriniz İçin;

E-Posta : bilgi@vizyonder.org.tr
Telefon : +90 212 232 2016 - Tel-2  : +90 242 338 2016
Gsm : +90 545 335 2016 - Gsm2: +90 545 337 2016
Faks : +90 850 811 2016
WhatsApp Yazışması Başlat
Kamu İhalelerinde Danışmanlık Merkezi Yayında!

Kamu İhale Danışmanlık Merkezi

Stratejik Yönetim ve Stratejik Plan Hazırlama Eğitim ve Danışmanlığı

Vizyonder - Stratejik Yönetim ve Stratejik Plan Hazırlama Eğitim ve Danışmanlığı

Vizyonder Psikoloji Akademi Eğitimleri ve Danışmanlık Hizmetleri Başladı!

Vizyonder Psikoloji Akademi

Belediyelerde Gelir Artırıcı Çalışmalar

Belediyelerde Gelir Artırıcı Çalışmalar Danışmanlığı

Evsel Katı Atık Tarife Raporu Hazırlama Danışmanlığı

Elektronik İhale Eğitimi

Elektronik İhale Eğitim Semineri - e-ihale eğitimi - vizyonder

Tüm Sorularınız İçin
0(212) 232 2016
Eğitimlerimizden özellikle yeni çalışanların yararlanabilmesi için
"Uygulamalı Eğitim" verilmektedir. Bu eğitimde katılımcılar, baştan sona canlandırmalı olarak yaşayarak öğrenmektedirler.