FACEBOOK KAMU PERSONELİ BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMUZA KATILIN. GÜNCEL GELİŞMELERDEN HABERDAR OLUN!

Kamu Personeli Bilgi Paylaşım Platformu

Eğitim Hizmetlerimiz

Kategori Özel Sektör Firmalarına Yönelik İhale Eğitimleri

İhale Teklif Dosyası Hazırlama Eğitimi

İhale dosyası nasıl hazırlanır, nelere dikkat edilmelidir tüm süreçler ayrıntılı olarak ihale dosyası hazırlama eğitiminde anlatılmaktadır.

İhale dosyası hazırlama bir ihaleyi tam olarak çalışıp istekli firmanın ya da kişinin istediği şekilde ihale dosyası hazırlama işidir. İhale dosyası hazırlarken nelere dikkat edilmeli, ihale dosyasında bulunması gereken evrakları nelerdir ve ihale teklif dosyası nasıl hazırlanır gibi birçok soru ihaleye girecek firmaların en çok araştırdıkları konuların başında gelmektedir. Özellikle yapım ihalelerinde bazı yöntemler vardır. Bu yöntemleri uygulamayan veya bilmeyen şirketler ihale dosyası hazırlama aşamasında oldukça zorlanmaktadır. İhale dosyası hazırlama işi oldukça önemli ve kritik bir süreçtir. Bu nedenle Vizyonder size hızlı, güvenilir, doğru bir hizmet vermektedir. İhale dosyası hazırlayan uzmanlarımız ihale mevzuatı alanında yayınlanmış kitap ve makaleleri bulunan, kamu ihale kurumundan emekli, müfettiş ve denetçi unvanlarına sahiptir.

Eğitim Konuları

• Teklifi Oluşturan Belgeler ve İhale Dokümanları
  • İhale Dokümanının İçeriği
  • İhaleye Katılım İçin Gerekli Müracaat Kriterleri
  • İhaleye Katılımda Vergi Borcu Uygulaması
  • İhaleye Katılımda Sosyal Güvenlik Borcu Uygulaması
  • İhaleye Katılımda Ticaret Sicil ve Adli Sicil Uygulamaları
  • Teklif Zarfı ve Teklif Zarf İçeriğinin Hazırlanması
  • Geçici Teminatlar ve Banka Referans Mektubu
  • Bilanço ve Eşdeğer Belgeler
  • İş Hacmini Gösteren Belgeler
  • İş Deneyimini Gösteren Belgeler
  • Teklif Mektubu ve Birim Teklif Cetveli Hazırlanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
  • Teklif Zarfının İdareye Sunulma Şekli
  • Yapım İhaleleri İçin İhale Teklif Dosyası Hazırlama
  • Hizmet Alım İhalelerinde İhale Teklif Dosyası Hazırlama
  • Mal Alım İhaleleri İçin İhale Teklif Dosyası Hazırlama
  • Danışmanlık İhaleleri İçin İhale Teklif Dosyası Hazırlama
  • Elektronik İhalelerde Teklif Dosyası Hazırlama İşlemleri

Eğitime Kimler Katılmalıdır?

• Kamu İhalelerine katılan istekli firmalar,
  • Kamu idarelerine iş geliştirmek isteyen özel sektör şirketlerinin satın alma departmanlarında görev yapan çalışanlar,

İhale Dosyası Hazırlama Eğitiminin Süresi

İhale Teklif Dosyası Hazırlama Eğitim süresi Vizyonder uzmanları, istekli firmalar için İhale Teklif Dosyası Hazırlama Eğitimini 1 gün, 6 saat olarak ön görmekte olup, istekli firmanın ihtiyaç ve taleplerine göre değişkenlik gösterebilmektedir.

Eğitim Sonrası Takip ve Değerlendirme

Eğitim bitiminde yapılan eğitim memnuniyet değerlendirme anket sonuçları eğitmenlerin gözlem ve önerileri ile birleştirilerek rapor halinde kurumunuz yetkililerine sunulur.

Katılım Belgesi

Eğitim sonunda bütün katılımcılara Vizyonder tarafından onaylı katılım belgesi verilecektir.

Eğitim Malzemesi

Eğitimde kullanılacak ders notu Vizyonder tarafından hazırlanacak ve dağıtılacaktır.

Vizyonder Hizmetiçi Eğitimleri Hakkında

• Vizyonder eğitimler esnasında eğitimcilere yardımcı olmak için Eğitim Asistanı (Host/Hostes) bulundurmaktadır. Eğitim asistanı eğitimden en az 20 dakika önce eğitim salonunda hazır olmak olmaktadır. Eğitimle alakalı tüm işlemler, eğitim öncesi, esnası ve sonrası asistan tarafından takip edilip, aksaklıklar giderilerek kuruma bilgi verilmektedir.
  • Vizyonder, eğitimlerin başlangıcında 10 sorudan oluşan ön test, bitiminde ise 10 soruluk son test uygulayıp rapor etmektedir. Eğitim süreci sonunda ayrıca eğitimlerin değerlendirilmesi anketi yapılmaktadır. Eğitim memnuniyet değerlendirme anketinde eğitimciye 100 üzerinden 80 ten düşük not çıkarsa o eğitim başka bir eğitmen ile ücretsiz olarak tekrar verilmektedir.
  • Vizyonder, Eğitim ihtiyaç analizi çerçevesinde eğitimlerde yapılan anketlerin ve yapılan testlerin analizlerini SPSS uzmanları aracılığı ile SPSS programında istatistiki olarak kıyaslamalı bir şekilde analiz edip genel değerlendirme raporuna eklenmektedir.
  • Vizyonder eğitmenleri ve uzmanları; öğretim üyeleri (Prof. Dr., Doç,) veya mesleki açıdan uzmanlaşmış ulusal ve uluslararası bürokrat, kamu ve özel sektör üst yöneticisi, ulusal ve uluslararası düzeyde alanında uzman, tanınmış popüler kişiler ve profesyonel öğretici ve meslek sahiplerinden oluşmaktadır.
  • Eğitimcilerimiz, teorik bilginin yanı sıra güncel örneklere, mevcut mevzuatın son şekli üzerinden uygulama bilgilerini de ağırlık vererek, günlük işleyişte yararlı olacak pratik bilgilerde birlikte anlatmaktadır.
  • Eğitimcilerimizin eğitim işleyiş tarzı akıcı, dili ve üslubu düzgün niteliktedir.
  • Kurum tarafından tedarik edilememesi durumunda eğitimlerimiz esnasında kullanılan her türlü malzeme (lazer pointer/sunum kumandası, kalem, tahta, dizüstü bilgisayar vb.) Vizyonder tarafından tedarik edilmektedir.

Vizyonder eğitmenleri ve uzmanları; Kamu İhale Kurumunda uzun yıllar görev yapmış İhale Hukukçusu, İhale Uzmanı ve ihale hukuku öğretim görevlisi (Prof. Dr, Doç,) veya mesleki açıdan uzmanlaşmış ulusal ve uluslararası bürokrat, kamu ve özel sektör üst yöneticisi, ulusal ve uluslararası düzeyde alanında uzman, tanınmış popüler kişiler ve profesyonel öğretici ve meslek sahiplerinden oluşmaktadır.” Eğitmenlerimiz, ihale mevzuatı ile ilgili yayınlamış kitap ve makaleleri bulunmaktadır. Eğitmenlerimizin özgeçmişleri ve referanslarımız için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

“Eğitmenizi Siz Belirleyiniz”

• Kamu İhale Kurumu – İhale Uzmanı
  • Sayıştay Uzman Denetçisi
  • Hazine ve Maliye Bakanlığı İhale Uzmanı
  • İçişleri Bakanlığı – Mülkiye Müfettişleri
  • İç Denetçi
  • Üniversite - İhale Hukuku Öğretim Görevlisi (Prof. Dr)
  • İhale Hukuku Uzmanı
  • Yeminli Mali Müşavir ve Mali Müşavirler
  • İhale Hukuku Avukatı
  • İhale Mevzuatı Bilirkişi
  • Özel Sektörde Üst Düzey Yönetici ( İhale Uzmanı)
  • Ulusal Düzeyde İhale Alanında Uzman Tanınmış Popüler Eğitimci
  • Mesleki Açıdan Uzmanlaşmış Ulusal veya Uluslararası Bürokrat

Önemli Not: Seçmiş olduğunuz eğitmenlerden eğitim sonrasında yapılacak anket sonuçlarında eğitmenden memnuniyet oranı %80’nin altında çıkması durumunda aynı eğitim seçeceğiniz başka bir uzmanımız tarafından ÜCRETSİZ verilecektir.

Hizmetiçi Eğitim ve Seminer Talepleriniz İçin;

E-Posta : bilgi@vizyonder.org.tr
Telefon : +90 242 338 2016 - Faks  : +90 850 811 2016
Gsm : +90 545 335 2016 - Gsm2: +90 545 337 2016
WhatsApp Yazışması Başlat

Evde Kal Uzaktan (Online) Eğitim Al

Online Eğitimlerimiz Başladı

Online Eğitimlerimiz Başlıyor

Tüm Sorularınız İçin
0(242) 338 2016
Eğitimlerimizden özellikle yeni çalışanların yararlanabilmesi için
"Uygulamalı Eğitim" verilmektedir. Bu eğitimde katılımcılar, baştan sona canlandırmalı olarak yaşayarak öğrenmektedirler.