Eğitim Hizmetlerimiz

Kategori Mali Yönetim ve Mali Mevzuat Eğitimleri

Elektronik Belge Yönetim Sistemi Eğitimi

Eğitimin Amacı

EBYS - Elektronik Belge Yönetim Sistemi ile teknolojide ki hızlı değişim ve gelişmeler ve yayınlanan mevzuatlarla birlikte EBYS kurum ve kuruluşlarda kullanımı hızla yayılmaktadır. Bu eğitimin amacı, Elektronik Belge Yönetim Sisteminin mevzuat alt yapısına uygun bir şekilde işletilmesi, EBYS’ye geçiş sürecinin hızlı ve doğru bir şekilde sağlanması, çalışanlarının EBYS konusunda bilinçlendirilmesi, EBYS yazılımları hakkında bilgi verilmesi, geçiş sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verilmesi ve EBYS yapılandırma sürecinde rehberlik edecek yol haritasını ortaya koymaktır.

Eğitim Konuları

• EBYS - Elektronik Belge Yönetim Sistemi Nedir?
  • EBYS Uygulamalarına Genel Bakış
  • Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) Uygulama Yazılımlarının Sağlanması
  • Kamu Akreditasyon Gereksinimleri ve EBYS standartları

Eğitimin Süresi

Elektronik Belge Yönetim Sistemi eğitim süresi Vizyonder uzmanları tarafından idare ile yapılan görüşme veya eğitim ihtiyaç analizi sonuçlarına göre belirlenmektedir.  Standart teorik ve uygulamalı bir eğitim için minimum 3 gün, 18 saat öngörülmekte olup, idarenin mevcut durumu, talep ve beklentilerine eğitim süresinde ve konu alt başlıkları değişkenlik gösterebilmektedir.

Kimler Katılabilir

Başta Yazı İşleri ve Arşiv Birimlerinin yöneticileri ve çalışanları olmak üzere, tüm birimlerin ilgili personellerinin katılmaları önerilmektedir.

Eğitim Sonrası Takip ve Değerlendirme

Eğitim bitiminde yapılan eğitim memnuniyet değerlendirme anket sonuçları eğitmenlerin gözlem ve önerileri ile birleştirilerek rapor halinde kurumunuz yetkililerine sunulur.

Katılım Belgesi

Eğitim sonunda bütün katılımcılara Vizyonder tarafından onaylı katılım belgesi verilecektir.

Eğitim Malzemesi

Eğitimde kullanılacak ders notu Vizyonder tarafından hazırlanacak ve dağıtılacaktır.

Vizyonder Hizmetiçi Eğitimleri Hakkında

• Vizyonder eğitimler esnasında eğitimcilere yardımcı olmak için Eğitim Asistanı (Host/Hostes) bulundurmaktadır. Eğitim asistanı eğitimden en az 20 dakika önce eğitim salonunda hazır olmak olmaktadır. Eğitimle alakalı tüm işlemler, eğitim öncesi, esnası ve sonrası asistan tarafından takip edilip, aksaklıklar giderilerek kuruma bilgi verilmektedir.
  • Vizyonder, eğitimlerin başlangıcında 10 sorudan oluşan ön test, bitiminde ise 10 soruluk son test uygulayıp rapor etmektedir. Eğitim süreci sonunda ayrıca eğitimlerin değerlendirilmesi anketi yapılmaktadır. Eğitim memnuniyet değerlendirme anketinde eğitimciye 100 üzerinden 80 ten düşük not çıkarsa o eğitim başka bir eğitmen ile ücretsiz olarak tekrar verilmektedir.
  • Vizyonder, Eğitim ihtiyaç analizi çerçevesinde eğitimlerde yapılan anketlerin ve yapılan testlerin analizlerini SPSS uzmanları aracılığı ile SPSS programında istatistiki olarak kıyaslamalı bir şekilde analiz edip genel değerlendirme raporuna eklenmektedir.
  • Vizyonder eğitmenleri ve uzmanları; öğretim üyeleri (Prof. Dr., Doç,) veya mesleki açıdan uzmanlaşmış ulusal ve uluslararası bürokrat, kamu ve özel sektör üst yöneticisi, ulusal ve uluslararası düzeyde alanında uzman, tanınmış popüler kişiler ve profesyonel öğretici ve meslek sahiplerinden oluşmaktadır.
  • Eğitimcilerimiz, teorik bilginin yanı sıra güncel örneklere, mevcut mevzuatın son şekli üzerinden uygulama bilgilerini de ağırlık vererek, günlük işleyişte yararlı olacak pratik bilgilerde birlikte anlatmaktadır.
  • Eğitimcilerimizin eğitim işleyiş tarzı akıcı, dili ve üslubu düzgün niteliktedir.
  • Kurum tarafından tedarik edilememesi durumunda eğitimlerimiz esnasında kullanılan her türlü malzeme (lazer pointer/sunum kumandası, kalem, tahta, dizüstü bilgisayar vb.) Vizyonder tarafından tedarik edilmektedir.

Vizyonder Online Eğitimleri Hakkında

• Bilgiye hızlı ve kolay bir şekilde erişme imkanı sağlıyoruz.
  • Zaman ve mekan sınırlamasını ortadan kaldırıyoruz.
  • Konaklama ve yol masraflarını bitirip, eğitimde fırsat eşitliği yaratıyoruz.
  • Katılımcısı olduğunuz eğitimlere, kurumunuzdan isteğiniz kadar sayıda kişinin katılabilmesine olanak sağlıyoruz.
  • Gelişmiş ve güvenli online eğitim platformu kullanıyoruz.
  • Eğitimlerimizi canlı sunumla gerçekleştiriyoruz.
  • Katılımcıların birbirlerini ve uzmanı, uzmanın da aynı şekilde katılımcıları görebilmesini ve duyabilmesini sağlayarak interaktif eğitim imkanı sunuyoruz.
  • Tamamlanan eğitim sonrasında, katılımcılara veya kurumlara özel planladığımız oturumlarla birebir de soru ve sorunlara çözümler üretiyoruz.
  • Dilerseniz izlenecek yol haritanızı birlikte oluşturuyoruz.
  • Eğitim sonunda başarılı olan katılımcılar için uluslararası geçerliği olan e-sertifika veriyoruz.

Vizyonder eğitmenleri ve uzmanları;  Kamu Hukuku Uzmanları, öğretim görevlisi (Prof. Dr, Doç,) veya mesleki açıdan uzmanlaşmış ulusal ve uluslararası bürokrat, kamu ve özel sektör üst yöneticisi, ulusal ve uluslararası düzeyde alanında uzman, tanınmış popüler kişiler ve profesyonel öğretici ve meslek sahiplerinden oluşmaktadır.” Eğitmenlerimizin, uzmanlık alanında yayınlamış kitap ve makaleleri bulunmaktadır. Eğitmenlerimizin özgeçmişleri ve referanslarımız için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Hizmetiçi Eğitim ve Seminer Talepleriniz İçin;

E-Posta : bilgi@vizyonder.org.tr
Telefon : +90 242 338 2016 - Faks  : +90 850 811 2016
Gsm : +90 545 335 2016 - Gsm2: +90 545 337 2016
WhatsApp Yazışması Başlat
Online Eğitimlerimiz Başladı

Online Eğitimlerimiz Başlıyor

Tüm Sorularınız İçin
0(242) 338 2016
Eğitimlerimizden özellikle yeni çalışanların yararlanabilmesi için
"Uygulamalı Eğitim" verilmektedir. Bu eğitimde katılımcılar, baştan sona canlandırmalı olarak yaşayarak öğrenmektedirler.