- BU EĞİTİM ÖZEL ŞİRKETLERE YÖNELİKTİR (İSTEKLİ) -
4734 sayılı Kamu İhale Kanununda yer alan genel hükümler çerçevesinde, Yapım İşi İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde yapılan düzenlemeler ile yapım işi ihalelerine özel getirilmiş kurallar ve mevzuatta yapılan son değişiklikler ile uygulamada karşılaşılması muhtemel uyuşmazlık kaynaklarına ilişkin dikkat edilmesi gereken hususlar aktarılmakta ve katılımcıların yapım işi ihalelerine yönelik mevzuata hakim olmaları sağlanarak, ihalelere tekliflerini sunarken hata yapmalarının ve/veya tekliflerin değerlendirilmesi sürecinde idarelerce yapılan hatalar sebebiyle hak kaybına uğramalarının önlenmesi amaçlanmaktadır.
Aşırı düşük sorgulamayı yazmayı bilen deneyimli istekli yok denecek kadar az olmasının temel sebebi maliyet muhasebesinin iyi yapılmamasından kaynaklandığı söylemek doğru olacaktır. Bu bakımdan eğitim içeriği maliyetleme temelleri üzerine kurgulanmış ve kanun koyucunun çizdiği çerçeveye göre yapılması gereken açıklamalara yer verilmiştir.
Vizyonder Uzman Eğitmen Kadrosu - Kamu İhale Uzmanı - Eğitmen özgeçmişi için bizimle irtibata geçmenizi rica ederiz.
Bir Gün : 5.000 TL + KDV
İki Gün : 9.500 TL + KDV
* Birebir özel eğitimler veya kurumsal katılım talepleriniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Tarih | Saat | Açıklama |
28 Temmuz 2023 | 10:00 - 12:30 Eğitim 12:30 - 14:00 Ara 14:00 - 17:00 Eğitim |
Yapım İşi İhaleleri Özel Hükümler Eğitimi |
29 Temmuz 2023 | 10:00 - 12:30 Eğitim 12:30 - 14:00 Ara 14:00 - 17:00 Eğitim |
Yapım İşi İhaleleri Aşırı Düşük Teklif-Sınır Değer Değerlendirme Süreci Eğitimi |
Eğitime Kayıt İşlemi
Başvuru formunun eksiksiz olarak doldurulması, Seminer ücretinin ilgili hesaba yatırılması, Seminer ücretinin yatırıldığına dair banka dekontunun ve Başvuru Formunun bilgi@vizyonder.org.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.
Halk Bankası Kepez Şubesi Antalya | |
Şube Kodu : | 0508 |
IBAN : | TR98 0001 2009 5080 0016 1000 34 |
İsim : | Vizyon Eğitim ve Danışmanlık Derneği İktisadi İşletmesi |