Tamamlanmış Seminer Detayı

Bu Seminerimiz Tamamlanmıştır!

01-05 Eylül 2021 Antalya - Kamu İhale Eğitim Semineri -İhale Takip Sistemi Aboneliği ile Eğitim ÜCRETSİZDİR

01/09/2021 - 05/09/2021
Xanadu Resort Hotel - Antalya / Belek

İhale Takip Sistemine yeni abonelik yaptıranlara 01-05 Eylül 2021 tarihleri arasında Ultra Her Şey Dahil konseptte Xanadu Resort Hotel Belek /Antalya’da düzenlenecek olan 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu Eğitimi, Elektronik İhale Mevzuatı ve Uygulamaları Eğitimi, Sayıştay Denetimine Hazırlık Eğitimi ve konaklama ücretsizdir.

Eğitimde amacımız; Kamuda mevzuatın getirdiği yenilikler ile ihale yöntem ve süreçlerine uyum sağlanması, Kamu kaynaklarının etkin, ekonomik ve verimli bir şekilde kullanılması ve dayanışma olanaklarını geliştirme ortamı sunmak ve aynı zamanda Kamuda çalışan tüm ilgili yönetici ve personelin bulaşacağı bir platform haline getirmektir.

Kurumunuzun ilgili yönetici ve ilgili personelini ağırlayacak olmak bizlere onur verecektir. Saygılarımızla.

Eğitim Konuları

4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu Eğitimi

Hangi işlemlerde, hangi ihale usulünün kullanılması gerektiği, ihale usullerinin hangi koşullarda gerçekleştirilmesi gerektiği, her bir ihale yöntemi için ihale ilan süreçlerinden başlayarak, sözleşme aşamasına kadar olan süreçleri sırası ile işliyor olacağız.

Elektronik İhale Mevzuatı ve Uygulamaları Eğitimi

Elektronik İhale eğitimini (e ihale eğitimi), EKAP üzerinden videolu olarak kamu ihale uzmanı tarafından uygulamalı olarak anlatılmaktadır. Bu eğitimle birlikte kamu alımlarında rekabet, şeffaflık, etkinlik, verimlilik ve tasarruf sağlanmasına yönelik yapılan çalışmaların daha hızlı yaygınlaştırılması ve uygulamada yaşanan tereddütlü alanların belirlenerek çözüme kavuşturulması amaçlanmaktadır.

Sayıştay Denetimine Hazırlık Eğitimi

Sayıştay denetimine tabi kamu idareleri ile bu idarelerde çalışan ve yaptıkları iş, aldıkları karar ve gerçekleştirdikleri fiil ve eylemlerden dolayı denetimin tarafını oluşturan kamu görevlilerinin Sayıştay’ın denetim, raporlama ve hesap yargılaması faaliyetleri hakkında bilgilendirilmesi amaçlanmış ve Sayıştay tarafından gerçekleştirilen işlemler ile düzenlenen rapor, sorgu ve ilamlarla ilgili savunma yapılması, temyiz, karar düzeltilmesi ,yargılamanın yenilenmesi ile anayasa mahkemesine bireysel başvuruda bulunulması konuları ile haklarında tazmin kararı verilen kamu görevlilerinin kamu zararının tahsil edilmesine yönelik yöntemlere yer verilecektir.

İHALE TAKİP SİSTEMİ ABONELERİNE EĞİTİM ÜCRETSİZ

• İhale Takip Sistemi ile idarenize bugüne kadar iş yapan firmaları görebilir, takip edebilir ve analiz edebilirsiniz.
  • İdareniz ile ilgili tüm aktif ihaleleri, arşiv ihalelerini, harcama tutarlarını ve daha birçok analizi anında raporlayabilirsiniz.
  • İhale Takip Sistemi il idarenize teklif veren, tanıtım dosyası bırakan veya sözleşme aşamasında ki tüm istekli firmaları yakından analiz edebilir, inceleyebilir ve alanı ile ilgili ne kadar iş bitirmesi varsa raporlanmasını sağlayabilirsiniz.
  • İhale Takip Sistemi, kurumumuza iş yapan, yapmış olan veya yapmak isteyen herhangi bir firma ile ilgili elindeki işler, biten işler, devam eden sözleşmeler, daha önce iş yaptığı kurumlardaki kırım oranları ve varsa sattığı kalemlere kadar çok detaylı bir şekilde inceleme yapabilirsiniz.
  • Yasaklı firmaların ekranda bilgisini görebilir ve yasaklı ile ilgili tüm detaylara oradan erişebilirsiniz.
  • İhale Takip Sistemi ile İdare olarak herhangi alanda bir mal veya hizmet almak istediğinizde ilgili satınalma işlemini yaptırabileceğiniz potansiyel firmaları önden tespit edebilir ve daha sağlıklı bir alım süreci yürütebilirsiniz.
  • İhale takip sistemi aracılığı ile idare olarak herhangi bir mal veya hizmet alımı sırasında o alanla ilgili son ihaleleri, son sözleşme fiyatlarını kontrol edebilir ve bu sayede daha nokta atışı bir yaklaşık maliyet/muammen bedel belirleyebilirsiniz. Sistem raporlaması sayesinde idareniz her türlü kar eder ve zararın önüne geçilmesi sistem tarafından sağlanmış olur.
  • İdare olarak sözleşme imzaladığınız ve sözleşme imzalama aşamasında olduğunuz yüklenici firmalar veya istekli firmalarla ilgili gerek duyulması halinde sistem üzerinden özel takibe alabilir ve bunlarla ilgili haftalık bir rapor üretilebilir. Ayrıca aldıkları başka idarelerde ihaleler olursa sistem tarafından bildirim gönderir. Yine sistem üzerinden bu firmaların yaptıkları sözleşmelerde bitmeye yakın olanları ve ne kadar süreleri kaldığını sistem üzerinden kolayca görebilir ve raporlayabilirsiniz.
  • Güncel KİK kararları da dahil olmak üzere tüm KİK Kararlarına (uyuşmazlık kararları, mahkeme kararları, mahkeme tutanaklarına) sistem üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu modülde filtreleme özelliği ile arama alanınızı genişletebilir ya da daraltabilirsiniz.
  • İhale Takip Sistemi üzerinden  idareniz tarafından yapılacak doğrudan temin yöntemi almak istediğiniz bir malı veya hizmeti sistemimiz aracılığıyla duyurabilir, sayfada yayınlatabilir ve bu sayede alımların yüzlerce firmaya kolayca ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Eğitim Takvimi

01 Eylül Çarşamba 14:00 Otele Giriş
02 Eylül Perşembe 10:00 - 17:30 Sayıştay Denetimine Hazırlık Eğitimi
03 Eylül Cuma 10:00 - 17:30 Kamu İhale ve Elektronik İhale Eğitimi
04 Eylül Cumartesi 10:00 - 17:30 Sayıştay Denetimine Hazırlık Eğitimi
05 Eylül Pazar 12:00 Otelden Çıkış

Ücrete Dahil Olan Hizmetler

- Ultra her şey dahil konaklama, eğitim, katılım  belgesi, eğitim materyalleri ve eğitim sürecinde sunulan aperatif ikramlar ücrete dahildir.
- Konaklamasız eğitime katılımlarda, günlük katılım ücretine; öğle yemeği, eğitim sürecinde sunulan aperatif ikramlar, katılım  belgesi, eğitim materyalleri ücrete dahildir.

Kayıt İşlemi

İhalePro abonelik ücreti ve eğitim ücret bilgisi için bizi arayınız. 0.242 338 2016 , 0.545 337 2016 , 0545.337 2016 numarayı arayarak bilgi alabileceğiniz gibi WhatsApp Bilgi Hattından da cevap alabilirsiniz.

Banka dekontu ile birlikte katılımcı bilgilerini (0850) 811 20 16 numaralı faksımıza ve bilgi@vizyonder.org.tr adresimize gönderip, aşağıda yer alan  telefonlarımızdan birisine rezervasyon yaptırmanız veya www.vizyonder.org.tr sitemizden “online kayıt” formunu eksiksiz doldurarak tarafımıza ulaştırmanız yeterlidir. Kontenjanımız sınırlı olduğu için kayıtlarınızı son güne bırakmayınız.

Damga Vergisi

Düzenlenen ödeme emri belgesinden 488 sayılı Damga Vergisi Kanunu’na tabi kurumlar tarafından KDV hariç tutar üzerinden binde 9,48 oranında damga vergisi kesintisi yapılmalıdır. Havale ya da EFT ücreti kesinlikle kesilmemesi gerekmektedir. Damga vergisi kesintisi yapıldığına ilişkin muhasebe işlem fişinin 0(850) 811 2016 no.lu faksa gönderilmesi gerekmektedir.

Sizi Bilgilendirelim

Düzenlenecek seminerlerden haberdar olmak için lütfen bilgilerinizi bırakın.
İsim Soyisim
Kurum