Tamamlanmış Seminer Detayı

27/06/2022 - 30/06/2022
Fun & Sun Family Comfort Beach Hotel - Antalya / Kemer

Sayın Yetkili,

Bilindiği üzere, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununa Göre İhale Edilen Mal Alımları, Hizmet Alımları ve Yapım İşlerinde Uygulanacak Fiyat Farkına İlişkin Esaslarda değişiklik yapan Esaslara ilişkin 23 Şubat 2022 tarihli ve 5202 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı, 24 Şubat 2022 tarihli ve 31760 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak 26 Mart 2022 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Bu kapsamda yapılan değişikliklerle;

Mal alımı, Hizmet alımı  ve Yapım işlerinde fiyat farkı hesaplaması sözleşme sürelerine göre zorunlu hale getirilmiştir.

Hesaplamaların doğru yapılması idare ve istekli için son derece önemlidir. Bu kapsamda düzenlemiş olduğumuz eğitim programına katılmak için bizlere ulaşabilirsiniz.

Eğitim Konuları

• Ek Fiyat Farkı Hesabı Nedir ve Ek Fiyat Farkı Nasıl Hesaplanır?
  • Hangi İşler İçin Ek Fiyat Farkı Ödemesi Yapılacak?
  • Ek Fiyat Farkı Ödemesi Nasıl Hesaplanacak?
  • Kullanılacak Endeksler nasıl belirlenecek?
  • Sözleşmede Fiyat Farkı Ödemesi Olmayan İşler İçin Ek Fiyat Farkı Hesabı nasıl yapılır?
  • Fiyat Farkı Ödemesi Genel Endeks Üzerinden Verilen İşler İçin Ek Fiyat Farkı Hesabı nasıl yapılır?
  • Fiyat Farkı Ödemesi Ağırlık Oranları Üzerinden Verilen İşler İçin Ek Fiyat Farkı Hesabı nasıl yapılır?
  • Artırımlı fiyat farkı hesabı nedir? Nasıl hesaplanır ?
  • Artırımlı fiyat farkı Ödemesi Nasıl Hesaplanacak?
  • Artırımlı fiyat farkında Kullanılacak Endeksler nasıl belirlenecek?

Ücrete Dahil Olan Hizmetler

-   Her Şey Dahil Konseptte Konaklama, Eğitim , Katılım  Belgesi, Eğitim Materyalleri,  Eğitmenlerimiz Tarafından  Hazırlanmış Seminer Ders Notları, Eğitim Sürecinde  Aperatif İkramlar Dahildir.

Kayıt İşlemi

Kayıt ve sorularınız  için 0.242 338 2016 , 0.545 337 2016 , 0545.337 2016 numarayı arayarak bilgi alabileceğiniz gibi WhatsApp Bilgi Hattından da cevap alabilirsiniz.

Eğitime katılım için banka dekontu ile birlikte katılımcı bilgilerini (0850) 811 20 16 numaralı faksımıza ve bilgi@vizyonder.org.tr adresimize gönderip, aşağıda yer alan  telefonlarımızdan birisine rezervasyon yaptırmanız veya www.vizyonder.org.tr sitemizden “online kayıt” formunu eksiksiz doldurarak tarafımıza ulaştırmanız yeterlidir. Kontenjanımız sınırlı olduğu için kayıtlarınızı son güne bırakmayınız.

Damga Vergisi

Düzenlenen ödeme emri belgesinden 488 sayılı Damga Vergisi Kanunu’na tabi kurumlar tarafından KDV hariç tutar üzerinden binde 9,48 oranında damga vergisi kesintisi yapılmalıdır. Havale ya da EFT ücreti kesinlikle kesilmemesi gerekmektedir. Damga vergisi kesintisi yapıldığına ilişkin muhasebe işlem fişinin 0(850) 811 2016 no.lu faksa gönderilmesi gerekmektedir.

Sizi Bilgilendirelim

Düzenlenecek seminerlerden haberdar olmak için lütfen bilgilerinizi bırakın.
İsim Soyisim
Kurum