Vizyonder - Stratejik Plan Eğitim ve Danışmanlık

Stratejik Plan Eğitim ve Danışmanlık İçin Tıklayınız

Kalite ve İç Kontrol Sisteminin Kurulması Danışmanlığı

"Kalite ve İç Kontrol Sisteminin Kurulması Danışmanlığı" hizmeti, bir organizasyonun işleyişinde kaliteyi artırmak ve iç kontrol mekanizmalarını güçlendirmek amacıyla sunulan kapsamlı bir danışmanlık hizmetidir. Bu hizmetin içeriği genellikle şu unsurları içerir:

Başlangıç Değerlendirmesi ve Planlama: Organizasyonun mevcut durumunun analiz edilmesi, kalite ve iç kontrol ihtiyaçlarının belirlenmesi ve bir strateji oluşturulması. Bu aşamada, mevcut süreçler, kalite standartları ve iç kontrol zayıflıkları gözden geçirilir.

Kalite Standartlarına Uyum: Ulusal veya uluslararası kalite standartlarına uyum sağlanması için gerekli adımların belirlenmesi ve uygulanması. Bu adımlar genellikle belgelendirme süreçlerini içerir ve organizasyonun kalite standartlarına uygunluğunu doğrulamak için gereken belgelerin hazırlanmasını içerir.

İç Kontrol Sistemi Geliştirme: Organizasyonun iç kontrol sistemlerinin oluşturulması veya iyileştirilmesi. Bu, risk yönetimi süreçlerinin belirlenmesi, iç kontrol prosedürlerinin geliştirilmesi ve uygulanması, risklerin izlenmesi ve değerlendirilmesi gibi adımları içerir.

Eğitim ve Farkındalık: Personelin kalite ve iç kontrol konularında eğitilmesi ve farkındalığının artırılması. Bu eğitimler, kalite yönetimi prensipleri, iç kontrol prosedürleri, belgelendirme gereksinimleri ve risk yönetimi konularını içerebilir.

Sürekli İyileştirme Süreci: Kalite ve iç kontrol sistemlerinin sürekli olarak izlenmesi, değerlendirilmesi ve iyileştirilmesi için bir süreç oluşturulması. Bu süreç, performans göstergelerinin belirlenmesi, düzenli denetimlerin yapılması ve geribildirim mekanizmalarının oluşturulmasını içerir.

Dokümantasyon ve Raporlama: Geliştirilen kalite ve iç kontrol sistemlerinin belgelenmesi ve düzenli olarak raporlanması. Bu raporlar, kalite yönetimi ve iç kontrol süreçlerinin etkinliğini değerlendirmek için kullanılır ve gerektiğinde düzeltici önlemlerin alınmasını sağlar.

Danışmanlık ve Destek: Organizasyona sürekli danışmanlık ve destek sağlanması, karşılaşılan sorunların çözümü için yardımcı olunması ve yeni gereksinimlere uyum sağlanması.

Bu hizmetin temel amacı, organizasyonun kaliteyi artırmak ve riskleri yönetmek için etkin bir kalite ve iç kontrol sistemi kurmasına yardımcı olmaktır.

Danışmanlık ve Eğitim Talepleriniz İçin;

E-Posta : bilgi@vizyonder.org.tr
Telefon : +90 212 232 2016 - Tel-2  : +90 242 338 2016
Gsm : +90 545 335 2016 - Gsm2: +90 545 337 2016
Faks : +90 850 811 2016
WhatsApp Yazışması Başlat
Kamu İhalelerinde Danışmanlık Merkezi Yayında!

Kamu İhale Danışmanlık Merkezi

Stratejik Yönetim ve Stratejik Plan Hazırlama Eğitim ve Danışmanlığı

Vizyonder - Stratejik Yönetim ve Stratejik Plan Hazırlama Eğitim ve Danışmanlığı

Vizyonder Psikoloji Akademi Eğitimleri ve Danışmanlık Hizmetleri Başladı!

Vizyonder Psikoloji Akademi

Belediyelerde Gelir Artırıcı Çalışmalar