Bizden Haberler

Ceyhun Yılmaz İle Değişim Bizim İşimiz Seminerimiz Tamamlanmıştır.

13/02/2019

Komedyen, oyuncu, radyo ve televizyon programcısı Ceyhun Yılmaz, 13 Şubat'ta "Değişim Bizim İşimiz Seminerimiz" ile Vizyonder'de

Komedyen, oyuncu, radyo ve televizyon programcısı Ceyhun Yılmaz, 13 Şubat 2019 Tarihinde Vizyonder tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı. Seminer programına konuşma yapan Ceyhun Yılmaz, katılımcıları hem eğlendirdi, hemde değişimi anlattı. Ceyhun Yılmaz, etkinlik öncesinde Vizyonder yetkililerine yaptığı açıklamada, Vizyonderin yapmış olduğu etkinliklerin profosyonel olarak yerine getirdiğini, bu programa davet edilmesinden memnun kaldığını belirtti.

Hayatın içinde eğitimin her zaman olması gerekitğine inandığını ifade eden Yılmaz, Vizyonder'in eğitim programlarını bundan sonra yakından takip edeceğini ve davet edildiğim sürece katılmak istediğini belirtti.

Kamu İhalelerinde Danışmanlık Merkezi Yayında!

Kamu İhale Danışmanlık Merkezi

Kamu İhalelerinde Uzman Rehberlik Sektöründe uzmanlaşmış danışman kadromuz, kamu ihaleleri konusundaki derin bilgi ve deneyimleriyle size en doğru rehberliği sunuyor. Kamu kurumları ve özel sektör için ihale süreçlerini etkili şekilde yönetmek amacıyla buradayız.

Vizyonder Psikoloji Akademi Eğitimleri ve Danışmanlık Hizmetleri Başladı!

Vizyonder Psikoloji Akademi

Yetkili Acentamız