Bizden Haberler

Hakan Mengüç İle Farkındalık ve Yaratıcılık Seminerimiz Yoğun Katılım İle Tamamlanmıştır.

28/09/2017

Kişisel Eğitim Uzmanı ve Yazar Hakan Mengüç, 28 Eylül'de "Farkındalık ve Yaratıcılık Semineri" ile Vizyonder'de

Vizyonder Eğitim ve Danışmanlık Derneği tarafından düzenlenen Kişisel Gelişim eğitimleri, Pozitif Düşünce ve Stres konulu seminer Adana Tiyatro Salonu’nda yapıldı.

Belediye personeli ve ailelerine yönelik gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak Kişisel Eğitim Uzmanı Yazar Hakan Mengüç katıldı.

Her insanın muhteşem bir potansiyelle doğduğunu belirten Hakan Mengüç, bunun farkında olmanın önemine değindi. Çöpten bulduğu ceketin cebindeki elması görmeden, ceketi yıllarca kullanarak yoksulluk içinde ölen adamın hikayesini anlatan Mengüç, “Potansiyel olarak adlandırabileceğimiz içimizdeki elmasın, maddi ve manevi yönleri var. Hepimiz kolay kolay yönlendirilemeyeceğimizi düşünürüz fakat gerçeğin bunun tam tersi olduğunu söyleyebiliriz. Bilimsel olarak da kanıtlanmıştır ki; insanların büyük çoğunluğu kelimeleri değil, beden dilini takip eder. İnsanların yüzde 7’si beden dilini, yüzde 93”ü ise beden dilini ve tonlamayı takip eder” dedi.

Ney ve piyano çalarak, katılımcılara toplu terapi uygulayan Hakan Mengüç, dinleyicilerin aktif katılımını sağladığı seminerde, inanç, bilgi ve yönlendirme konularında tespitler yaptı, uyarılarda bulundu.

İnsanların en yakınındaki 6 insanın enerjisinden çok etkilendiğini ve bu 6 insanın enerji ortalamasının, kişinin hayatına tamamıyla yansıdığını anlatan Hakan Mengüç, “Bedenimiz yediklerimize, beynimiz de okuduklarımıza dönüşüyor” diye konuştu.

Eğitim sonrasında Vizyonder’i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Mengüç, Vizyonder yönetimine ve çalışanlarına teşekkür etti.

Kamu İhalelerinde Danışmanlık Merkezi Yayında!

Kamu İhale Danışmanlık Merkezi

Kamu İhalelerinde Uzman Rehberlik Sektöründe uzmanlaşmış danışman kadromuz, kamu ihaleleri konusundaki derin bilgi ve deneyimleriyle size en doğru rehberliği sunuyor. Kamu kurumları ve özel sektör için ihale süreçlerini etkili şekilde yönetmek amacıyla buradayız.

Vizyonder Psikoloji Akademi Eğitimleri ve Danışmanlık Hizmetleri Başladı!

Vizyonder Psikoloji Akademi

Yetkili Acentamız