01-05 Eylül 2021

Detaylar ve Kayıt için tıklayınız

16 Aralık 2020 Ücretsiz Evsel Katı Atık Tarife Raporu Eğitimimiz Tamamlandı

Ücretsiz Evsel Katı Tarife Raporu Eğitimi

16 Aralık 2020 tarihinde tam gün olarak gerçekleştirilen eğitime katılan belediyelerin %63,89’u büyükşehir sınırlarında, %36,11’i büyükşehir olmayan illerdeki kurumlardan katılım sağlanmıştır. Eğitim katılan birçok belediyenin daha önce hiç tarife raporu yapmadığı anlaşılmıştır. Hazırlayan belediyelerinde birçoğu uygulamaya alamamıştır. Yoğun soru aldığımız eğitimde uygulama da ve rapor hazırlama sürecinde sorunlu alanlar ve çözüm önerileri ayrıntılı olarak anlatılmıştır. Eğitimde “Kirleten Öder ve “Tam Maliyet” kuralarına göre nasıl bir dağıtım yapılacağı uygulamalı olarak anlatılmıştır. Konuyla ilgili katılımcılara sayıştay kararları, danıştay kararları, tavsiye kararları, bakanlık görüşleri bilgi paylaşımı yapılmıştır.

Eğitimde yapılan interaktif ankette eğitmen, sunum, slayt ve organizasyon konularında Vizyonder yüz üzerinden 100 puan verilmiştir. Eğitim sonunda konuyla ilgili bilgi ve tecrübe paylaşımı amacıyla sadece ilgili kişilerin olduğu facebook kapalı grubu oluşturulmuştur ve dileyen katılımcılar gruba dahil olmuştur.

Kamu yararı gözetilerek ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz, Evsel Katı Atık Tarife Raporu uygulama ve hazırlamaya yönelik online eğitimimiz kurumlarımızın yoğun ilgisi ve katılımı ile başarı bir şekilde tamamlanmıştır.

Katılım sağlayan tüm kurum ve katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Online Eğitimlerimiz Başladı

Online Eğitimlerimiz Başlıyor