Turistik tesislerinin, tüketicinin beklentilerini karşılayıp olumlu algı ve rekabet avantajı yakalamaları için öncelikle T.C. Sağlık Bakanlığı, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, T.C. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu, WTO-Dünya Sağlık Örgütü, Umumi Hıfzıssıhha Kanunu, 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu, TSE 13811 no.lu Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemleri, Ulusal ve Uluslararası Sağlık ve Turizm Sektörleri uygulama örneklerine dayanılarak özel çalışma yapılmış ve hazırlanmış sağlıklı turizm uygulamaları ve dokümantasyonları hizmetimizle sizlere eğitim ve danışmanlık yapmak ve işbirliği içerisinde olmak isteriz.
Covid-19 (Korona Virüs) pandemisinin olumsuz tesirinin sona ereceği döneme hazırlık olarak, Turizm faaliyetleri yürüten tesislerin ve işletmelerinin faaliyetlerine yeniden başlayacağı dönemde, tüketicide oluşan Covid-19 (Korona Virüs) bulaşma kaygısı, güvenlik ve yüksek beklentileri, hijyen karşılamak üzere yapılması gereken faaliyetler, iş yerlerinde personellere yönelik eğitim programlarının yapılması, Covid-19 (Korona) virüsünün bulaşmasını ve yayılmasının önüne geçmeye yönelik kuralları, usul ve esasları belirleyerek süreçlerin en kısa sürede profesyonel bir şekilde uygulanmasını amaçlıyoruz.
Konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz…