Venedik Turu

1.GÜN : İSTANBUL-VENEDİK

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 09:00’da buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından saat 11:55’te Venedik’e uçuş. Yerel saat ile 13:25’te varış. Varışımızı takiben havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile panoramik şehir turu için Tronchetto meydanına hareket. Tronchetto meydanına varışın ardından kısa vapur yolculuğu ile San Marco Meydanı’na varış ve panoramik şehir turu. Şehir turumuzda ünlü San Marco Meydanı ve Kilisesi, mahkumların ceza evine girmeden önce son bir kez Venedik’e baktığı Son Nefes Köprüsü, Büyük Kanal ve üzerinde bulunan Rialto Köprüsü, Dükler Sarayı, Çan ve Saat Kulesi ve Giorgio Maggiore Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuzun ardından rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Venedik`in sembolü olan Gondol turu (25 Euro). Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelimizde.

2.GÜN : VENEDİK

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyecek olduğu Verona-Garda Gölü turuna katılabilirler (65€). Turumuzda tarihteki en büyük aşk hikayesine konu olmuş Romeo & Julietin evi, Verona Arena’sı, değişik mimarisiye Scaligero Köprüsü ve Verona Katedrali görülecek yerler arasındadır. Verona turumuzun ardından Kuzey İtalya’nın en güzel göllerinden birisi olan Garda Gölü’nü ziyaret edeceğiz. Turumuz sonrası Venedik’e hareket. Geceleme otelimizde.

3.GÜN : VENEDİK

Sabah kahvaltısının serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Bled - Ljubljana turuna katılma imkanı (75€). Turumuzda göreceğimiz yerler arasında Ljubljana Nehri, Parlamento binası, Ljubljana Üniversitesi, Eskimeydan ve St.Nicholas Katedralini gördükten sonra Bohinj buzulunun etkisiyle oluşan Bled Gölü, 2km uzunluğunda ve 1.3 km genişliğindedir. Göl etrafındaki tepeleri, sudaki yansımalarını, geleneksel teknelerini, üzerinde kilise bulunan muhteşem adasını gölkenarındaki kuğularını fotoğraflamaya doyamayacaksınız.Göl çevresinde yürüyüş yaparak veya bisiklet kiralayarak keyifli zaman geçirebilirsiniz. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

4.GÜN : VENEDİK–İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından uçak saatine bağlı olarak Venedik Havalimanı’na transfer. Bagaj ve check-in işlemlerinin tamamlanmasının ardından saat 14.15’te İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 17.40’ta İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER

• Programda belirtilen havayolu ile belirtilen parkurda ekonomi sınıfı uçak bileti
  • Havalimanı vergileri
  • Alan/otel/alan transferleri, şehirler arası transferler
  • Belirtilen kategori otellerde oda+kahvaltı (Continental kahvaltı) konaklamalar
  • Programda belirtilen tüm çevre gezileri dahil
  • Otel konaklama turist vergileri
  • Zorunlu seyahat sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır.)
  • Türkçe tur liderliği hizmeti
  • Yurt dışı çıkış fonu
  • Seyahat Sigorta Poliçesi

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

• Vize ücreti
  • Kişisel harcamalar
  • Öğle ve akşam yemekleri
  • Müze, ören yeri veya benzeri tüm giriş ücretleri
  • Ekstra turlar

BİLGİLENDİRME:

Vizyonder olarak düzenlediğimiz inceleme ve araştırma gezilerinin amacı, yurt dışındaki yerel yönetimler ile kamu kurum ve kuruluşlarının çalışmalarını yakından izlemek, kent estetiği, kent planlaması, farklı coğrafyalarda farklı ölçeklerdeki ulaşım sorunlarının giderilmesi için izlenimler edinilmesi, toplu taşıma, kentsel dönüşüm, geri dönüşüm, atık depolama, ayrıştırma, yeşil alanlar, parklar vs. gibi teknik konularla, kültür, sanat, spor gibi sosyal alanlarda diğer yerel yönetimlerin uygulamalarını yakından inceleyerek bilgi ve görgü artırma amaçlanmaktadır.

"Tüm Katılımcıların Yurtdışı Geçici Görev Yollukları, 6245 Sayılı Harcırah Kanununa Uygun Bir Şekilde Uzmanlarımız Tarafından hazırlanmakta olup, Organizasyonu İşlemlerini Tecrübeli ve Profesyonel Bir Ekip Aracılığı İle Sorunsuz Şekilde Yürütmekteyiz.

Yurtdışı Tetkik Gezileri İçin Bize Ulaşın

E-Posta : bilgi@vizyonder.org.tr
Telefon : +90 242 338 2016 - Faks  : +90 850 811 2016
Gsm : +90 545 335 2016 - Gsm2: +90 545 337 2016
Whatsapp  : Whatsapp Görüşmesi Başlat

Çalışma Şeklimiz hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için için lütfen buraya tıklayınız.

İletişime Geçin

Tüm sorularınız için lütfen formu doldurun.
İsim Soyisim
Kurum
Birim/Görev
E-Posta