Roma İnceleme Araştırma Gezisi

1.GÜN : İSTANBUL-ROMA

İSTANBUL-ROMA İNCELEME ARAŞTIRMA VE TETKİK GEZİSİSabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Pegasus Hava Yolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Roma’ya uçuş. Yerel saat ile varış. Varışımızı takiben havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile panoramik şehir turu için Roma şehir merkezine hareket ediyoruz. Roma’ya varışımızı takiben panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Şehir turumuzda dünyanın en büyük ibadet yeri ve mimari eseri olan, Hristiyanlığın merkezi olarak kabul edilen San Pietro Meydanı ve Bazilikası, Cem Sultan’ın hapsedildiği Castel Sant’Angelo, Mussoli’nin halka seslenmiş olduğu Roma ve İtalya’nın topografik merkezi olan Venedik Meydanı ve II. Vittorio Emmauele vatan abidesi anıtı, Gladyatör savaşlarına ev sahipliği yapan Kolezyum, Tatlı Hayat filmiyle ünlenen “Trevi” Aşıklar Çeşmesi, 135 basamaktan oluşan İspanyol merdivenleri ve batık gemi çeşmesini bulunduran İspanyol meydanı görülecek yerler arasındadır. Turumuz sonrası otele transfer. Geceleme otelimizde.

2.GÜN : ROMA

ROMA İNCELEME ARAŞTIRMA VE TETKİK GEZİSİSabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Adım Adım Roma (65€) turuna katılabilirler. Bu turumuzda dünyanın en eski şehirlerinden olan ve bir dönem Caput Mundi adıyla dünyanın merkezi olarak adlandırılan Roma’yı keşfetmeye çıkıyoruz. Turumuzda Milattan evvel Agrippa tarafından yaptırılan ve Paganizm’in tüm tanrılara atfedilen tüm zamanların en geniş çaplı kubbesine sahip Patheon, dünyanın en güzel meydanlarından biri olarak gösterilen üç çeşmeli Piazza Navona, Caravaggio’nun eserlerini görme fırsatı bulabileceğimiz San Luigi di Francese Kilisesi, Roma’nın en iyi süslenmiş kiliselerinden biri olan Sant’Andrea della Valle Kilisesi ve Roma’nın bir diğer ünlü meydanında kurulan sabit pazarının da bulunduğu Campo de’ Fiori görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından dünyaca ünlü Roma dondurmasını ikramı ve serbest zaman. Serbest zaman sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde. Adım Adım Roma (65 Euro) Turu : Ulaşım + Rehberlik + Öğle Yemeği + Dondurma ikramı dahil

3.GÜN : ROMA

ROMA İNCELEME ARAŞTIRMA VE TETKİK GEZİSİSabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Outlet & Roma Köyleri & Vatikan turuna (45 €) katılabilirler. Roma halkının ilk yerleşim yeri olan bu köyler bölgesi aynı zamanda Lazio eyaletinin verimli tarım ve gıda ürünlerinin imalatının yapıldığı yer olarak bilinir. Turumuzun ilk durağı olan Castel Gandolfo’da Papa’nın yazlık sarayı, Dünya’nın ilk posta kutusu ve muhteşem manzarasıyla Albano Gölü’nü göreceğiz. Bir sonraki durağımız olan, Truva ile tarihi ilişkisi olması nedeniyle Erenköy (İntepe) ve Çanakkale ile kardeş Belediyeliği olan ve Türkleri seven halkın yaşadığı Nemi Köyü’ne varışımızın ardından köy içerisinde keyifli bir yürüyüş yapacağız. Yürüyüşün ardından Nemi Köyü’nün ünlü dağ çilekli turtasını tatmak ve alışveriş için kısa bir serbest zaman. İtalya’nın en ünlü Outlet’i olan Castel Romano Outlet’e varışımızın ardından alışveriş için serbest zaman. Sizlere özel indirim avantajlarından faydalanacağınız ziyaret sonrası Hristiyanlığın merkezi olarak bilinen Vatikan’a hareket ediyoruz. Varışımızın ardından San Pietro Katedrali’ni ziyaret için serbest zaman. Ziyaretin ardından otelimize transfer. Akşam dileyen misafirlerimiz akşam yemekli Roma gece turuna (55 €) katılabilirler. Bu turumuzda Roma’nın ünlü simgelerini ışıklar içerisinde akşam görme fırsatı bulacağız. Turumuz sonrasında lokal restoranımızda klasik İtalyan yemeklerini görsel şovlarla tadacağız. Turumuz sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

4.GÜN : ROMA–İSTANBUL

ROMA İSTANBUL İNCELEME ARAŞTIRMA VE TETKİK GEZİSİ

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Uçak saatine bağlı olarak havalimanına transfer. Bagaj ve check-in işlemlerinin tamamlanmasının ardından İstanbul'a hareket. Yerel saat ile İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER

• Programda belirtilen havayolu ile belirtilen parkurda ekonomi sınıfı uçak bileti
  • Havalimanı vergileri
  • Alan/otel/alan transferleri, şehirler arası transferler
  • Belirtilen kategori otellerde oda+kahvaltı (Continental kahvaltı) konaklamalar
  • Programda belirtilen tüm çevre gezileri dahil
  • Otel konaklama turist vergileri
  • Zorunlu seyahat sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır.)
  • Türkçe tur liderliği hizmeti
  • Yurt dışı çıkış fonu
  • Seyahat Sigorta Poliçesi

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

• Vize ücreti
  • Kişisel harcamalar
  • Öğle ve akşam yemekleri
  • Müze, ören yeri veya benzeri tüm giriş ücretleri
  • Ekstra turlar

BİLGİLENDİRME:

Vizyonder olarak düzenlediğimiz inceleme ve araştırma gezilerinin amacı, yurt dışındaki yerel yönetimler ile kamu kurum ve kuruluşlarının çalışmalarını yakından izlemek, kent estetiği, kent planlaması, farklı coğrafyalarda farklı ölçeklerdeki ulaşım sorunlarının giderilmesi için izlenimler edinilmesi, toplu taşıma, kentsel dönüşüm, geri dönüşüm, atık depolama, ayrıştırma, yeşil alanlar, parklar vs. gibi teknik konularla, kültür, sanat, spor gibi sosyal alanlarda diğer yerel yönetimlerin uygulamalarını yakından inceleyerek bilgi ve görgü artırma amaçlanmaktadır.

"Tüm Katılımcıların Yurtdışı Geçici Görev Yollukları, 6245 Sayılı Harcırah Kanununa Uygun Bir Şekilde Uzmanlarımız Tarafından hazırlanmakta olup, Organizasyonu İşlemlerini Tecrübeli ve Profesyonel Bir Ekip Aracılığı İle Sorunsuz Şekilde Yürütmekteyiz.

Yurtdışı Tetkik Gezileri İçin Bize Ulaşın

E-Posta : bilgi@vizyonder.org.tr
Telefon : +90 242 338 2016 - Faks  : +90 850 811 2016
Gsm : +90 545 335 2016 - Gsm2: +90 545 337 2016
Whatsapp  : Whatsapp Görüşmesi Başlat

Çalışma Şeklimiz hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için için lütfen buraya tıklayınız.

İletişime Geçin

Tüm sorularınız için lütfen formu doldurun.
İsim Soyisim
Kurum
Birim/Görev
E-Posta