Norveç Turu

• Kişiye özel ev-alan-ev transferi,
  • Seyahat Sağlık Sigortası,
  • Yurtdışı çıkış harcı,
  • Programda belirtilen tüm panoramik şehir turları,
  • Viking Müzesi girişi,
  • Mini Cruise ile Fiyord turu, Flam Dağı tren gezisi, Floyen Dağı teleferikler ile çıkış,
  • Programda belirtilen 5 öğle, 1 akşam yemeği, dahildir!

Bu tura 14 yaşından küçük çocukları maalesef kabul edemiyoruz.

1.GÜN : İSTANBUL–OSLO-GEILO

Turumuz kişiye özel aracın sizi adresinizden alması ile başlıyor. İstanbul Yeni Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde buluşarak, check-in işlemlerimizi tamamlıyor ve Oslo uçuşunu gerçekleştiriyoruz. Varıştan öğle yemeğimizi almak için yerel bir restorana transfer oluyoruz. Yemek sonrası panoramik Oslo şehir turumuzda yerel halkın ve turistlerin akın ettiği Balık Pazarını, Kraliyet Sarayını, Ulusal Tiyatroyu, Parlamento Sarayını ve ilginç mimarisi ile Opera Sarayını gibi binaları göreceğiz. Tur sonrası Geilo’ya keyifli bir otobüs yolcuğu yapıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

2.GÜN : GEILO-HARDANGER-BERGEN

Kahvaltının ardından çıkış işlemlerin tamamlayıp mükemmel dağ manzaraları eşliğinde Bergen’e gidiyoruz. Yol üstünde Norveç’in en eski kiliselerinden olan Torpo Kilisesi’ne uğruyoruz. Sonrasında görkemli Voringsfossen Şelalesi’ni ziyaret ediyoruz. Gezi sonrası muhteşem doğa manzaraları eşliğinde Hardanger Fiyordun’a doğru yola çıkıyoruz. Öğle yemeğimizi Hardangerfjord Ulusal Parkta alacağız. Hardanger Köprüsünü geçerek, Bergen’e varıyoruz. Rengârenk Hansa evleri, Kraliyet Sarayı, Rosenkranz Kulesi göreceğimiz yerler arasında olacak. Şehrin kalbinin attığı Balık ve Çiçek pazarlarını ziyaret ettikten sonra teleferik ile nefes kesici manzarası olan Flojen Dağına çıkıyoruz. Teleferik ile dönüş sonrasında konaklama için otelimize geçiyoruz.

3.GÜN : BERGEN-GUDVANGEN-SOGNE FİYORDU-MRYDAL-FLAM

Kahvaltının ardından otel çıkış işlemlerini tamamlayıp Gudvangen’e doğru yola çıkıyoruz. Gudvagen limanından Fiyort gemimize biniyoruz. Ülkenin en güzel fiyortlarından birisi olan Sogne Fiyordu üzerinden Flam’a hareket ediyoruz. Flam’a varışımızda yerel restoranda öğle yemeğimizi alıyoruz. Sonrasında dünyanın en keyifli tren yolculuklarından sayılan Flam Dağı turunu yapacağız. Flam Dağı boyunca trenimiz ile şelalelerin içinden ilerleyerek Myrdal’a doğru unutulmaz bir tren yolculuğu yapacağız. Tur sonrası otelimizde transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

4.GÜN : FLAM-OSLO

Kahvaltının ardından öğle yemeğine kadar şehri keşfetmek için serbest zaman. Öğle yemeğimizi yerel restoranda aldıntan sonra Oslo’ya doğru yola çıkıyoruz. Yolumuz üzerinde ahşap mimarisinin en iyi örneklerinden birisi olan Borgund Kilisesi’ni göreceğiz. Ziyaretimiz sonrasında Oslo’ya devam edeceğiz. Konaklama otelimizde.

5.GÜN : OSLO-İSTANBUL

Kahvaltının ardından otelden çıkış işlemleri. Viking tarihini yakından göreceğimiz Viking Müzesine hareket edeceğiz. Vikinglere ait sanat eserlerini ve 1100 yıllık gemileri göreceğimiz bu turumuzun ardından öğle yemeğimizi alacağımız restorana transfer oluyoruz. Öğle yemeğinin ardından Oslo havaalanına transfer oluyoruz. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından İstanbul’a uçuş. Turumuz önceden vermiş olduğunuz adrese yapılacak kişiye özel transferiniz ile sona eriyor.

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER

• Programda belirtilen havayolu ile belirtilen parkurda ekonomi sınıfı uçak bileti
  • Havalimanı vergileri
  • Alan/otel/alan transferleri, şehirler arası transferler
  • Belirtilen kategori otellerde oda+kahvaltı (Continental kahvaltı) konaklamalar
  • Programda belirtilen tüm çevre gezileri dahil
  • Otel konaklama turist vergileri
  • Zorunlu seyahat sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır.)
  • Türkçe tur liderliği hizmeti
  • Yurt dışı çıkış fonu
  • Seyahat Sigorta Poliçesi

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

• Vize ücreti
  • Kişisel harcamalar
  • Öğle ve akşam yemekleri
  • Müze, ören yeri veya benzeri tüm giriş ücretleri
  • Ekstra turlar

BİLGİLENDİRME:

Vizyonder olarak düzenlediğimiz inceleme ve araştırma gezilerinin amacı, yurt dışındaki yerel yönetimler ile kamu kurum ve kuruluşlarının çalışmalarını yakından izlemek, kent estetiği, kent planlaması, farklı coğrafyalarda farklı ölçeklerdeki ulaşım sorunlarının giderilmesi için izlenimler edinilmesi, toplu taşıma, kentsel dönüşüm, geri dönüşüm, atık depolama, ayrıştırma, yeşil alanlar, parklar vs. gibi teknik konularla, kültür, sanat, spor gibi sosyal alanlarda diğer yerel yönetimlerin uygulamalarını yakından inceleyerek bilgi ve görgü artırma amaçlanmaktadır.

"Tüm Katılımcıların Yurtdışı Geçici Görev Yollukları, 6245 Sayılı Harcırah Kanununa Uygun Bir Şekilde Uzmanlarımız Tarafından hazırlanmakta olup, Organizasyonu İşlemlerini Tecrübeli ve Profesyonel Bir Ekip Aracılığı İle Sorunsuz Şekilde Yürütmekteyiz.

Yurtdışı Tetkik Gezileri İçin Bize Ulaşın

E-Posta : bilgi@vizyonder.org.tr
Telefon : +90 242 338 2016 - Faks  : +90 850 811 2016
Gsm : +90 545 335 2016 - Gsm2: +90 545 337 2016
Whatsapp  : Whatsapp Görüşmesi Başlat

Yurtdış Gezilerinde Uygulanacak Mevzuat ve Operasyonel Ayrıntılar için tıklayınız

İletişime Geçin

Tüm sorularınız için lütfen formu doldurun.
İsim Soyisim
Kurum
Birim/Görev
E-Posta