Kenya Turu

TURUN ARTILARI

• Büyük Rift Vadisi boyunca, eşsiz manzaralarından gözünüzü ayıramadan gerçekleşecek bir yolculuk...
  • Fillerden gergedanlara, leoparlardan çitalara, zürafalardan antiloplara, yaban hayatı karakterli hayvanlarıyla belgesel tadında bir Ulusal Park; Masai Mara ve 4x4 jeepler ile gerçekleştireceğimiz safariler...
  • Günümüz dünyasında, geleneklerinde kopmayarak, samimiyetlerini ve sıcaklıklılarını koruyan Masai halkının gündelik hayatıyla tanışma
  • Duruşlarından hiçbir zaman ödün vermeyerek, asil yürüyüşleriyle görenleri büyüleyen zürafaları, ellerimizle besleyebileceğimiz Nairobi Zürafa Çiftliği
  • Loş ışıklar altında, eğlenceli sunumlarıyla size zengin bir menü sunan, dünyada sadece üç tane bulunan Carnivore Restoran’da dünyanın farklı yerlerinde tadılmayacak lezzetler
  • Her safari sonunda sergi konusu olacak güzellikte fotoğraf kareleriyle fotoğraf makinemizi süsleme ayrıcalığı
  • UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Stone Town’u gezeceğiz
  • Muhteşem sahilleri ile ünlü Zanzibar’da deniz kum ve güneşin tadını çıkaracağız

1.GÜN : İSTANBUL–NAİROBİ

Turumuz kişiye özel aracın sizi adresinizden alması ile başlıyor. Yeni havaalanı Dış Hatlar Terminalinde buluşuyoruz. Bilet, pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından Nairobi’ye uçacağız. Geceleme uçakta**

2.GÜN : NAİROBİ-MASAİ MARA

Yerel saat ile Nairobi’ye varışımızın ardından, özel 4x4 safari araçlarımıza biniyor ve kahvaltımızı almak üzere otele transfer oluyoruz. Otelimizde yapacağımız kahvaltının ardından eşsiz manzaralar eşliğinde dünyaca ünlü Masai Mara Ulusal Parkı’na hareket edeceğiz. Ulusal Park’a varışta öğle yemeğimizi piknik olarak alacağız. Öğleden sonra Masai Mara’da ilk safarimizi gerçekleştiriyoruz. Gün batımına yakın otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3.GÜN : MASAİ MARA

Güne erken safari ile başlıyoruz. Leopardan çitaya, fillerden gergedanlara, zürafalardan farklı antilop çeşitlerine ve elbette sayısız tür kuşa ev sahipliği yapan safari turumuz sonrası kahvaltımızı almak için otelimize geri dönüyoruz. Kahvaltı sonrası safarinin 2. kısmına devam etmek için otelden hareket ediyoruz. Öğle yemeğimizi piknik olarak alacağız. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde

4.GÜN : MASAİ MARA-NAİROBİ

Erken kahvaltının ardından safari yapıyoruz. Safari sonrası Nairobi’ye hareket ediyoruz. Öğle yemeğimizi dünyaca ünlü Carnivore Restoran’da alıyoruz. Ardından Nairobi’de zürafaları elleriniz ile besleyebileceğiniz Zürafa Çiftliği gezilerini gerçekleştiriyoruz. Gezi bitiminde otelimize dönüyoruz . Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

5.GÜN : NAİROBİ-ZANZİBAR

Kahvaltının ardından havaalanına transfer. Bugün öğle yemeğimizi kumanya olarak alacağız. Yerel havayolları ile Zanzibar’a uçacağız. Varışımıza istinaden UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Stone Town’u geziyoruz. Gezinin ardından otelimize transfer oluyoruz . Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

6.GÜN : ZANZİBAR

Kahvaltının ardından muhteşem sahilleri ile ünlü Zanzibar’da deniz kum ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Öğle ve akşam yemekleri otelimizde.

7.GÜN : ZANZİBAR-İSTANBUL

Erken kahvaltımızı kumanya olarak alacağız. Havaalanına transfer. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından İstanbul yeni havaalanına uçuyoruz. Varışımızda turumuz sizi evinize bırakacak transfer aracımız ile son bulacak.

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER

• Programda belirtilen havayolu ile belirtilen parkurda ekonomi sınıfı uçak bileti
  • Havalimanı vergileri
  • Alan/otel/alan transferleri, şehirler arası transferler
  • Belirtilen kategori otellerde oda+kahvaltı (Continental kahvaltı) konaklamalar
  • Programda belirtilen tüm çevre gezileri dahil
  • Otel konaklama turist vergileri
  • Zorunlu seyahat sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır.)
  • Türkçe tur liderliği hizmeti
  • Yurt dışı çıkış fonu
  • Seyahat Sigorta Poliçesi

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

• Vize ücreti
  • Kişisel harcamalar
  • Öğle ve akşam yemekleri
  • Müze, ören yeri veya benzeri tüm giriş ücretleri
  • Ekstra turlar

BİLGİLENDİRME:

Vizyonder olarak düzenlediğimiz inceleme ve araştırma gezilerinin amacı, yurt dışındaki yerel yönetimler ile kamu kurum ve kuruluşlarının çalışmalarını yakından izlemek, kent estetiği, kent planlaması, farklı coğrafyalarda farklı ölçeklerdeki ulaşım sorunlarının giderilmesi için izlenimler edinilmesi, toplu taşıma, kentsel dönüşüm, geri dönüşüm, atık depolama, ayrıştırma, yeşil alanlar, parklar vs. gibi teknik konularla, kültür, sanat, spor gibi sosyal alanlarda diğer yerel yönetimlerin uygulamalarını yakından inceleyerek bilgi ve görgü artırma amaçlanmaktadır.

"Tüm Katılımcıların Yurtdışı Geçici Görev Yollukları, 6245 Sayılı Harcırah Kanununa Uygun Bir Şekilde Uzmanlarımız Tarafından hazırlanmakta olup, Organizasyonu İşlemlerini Tecrübeli ve Profesyonel Bir Ekip Aracılığı İle Sorunsuz Şekilde Yürütmekteyiz.

Yurtdışı Tetkik Gezileri İçin Bize Ulaşın

E-Posta : bilgi@vizyonder.org.tr
Telefon : +90 242 338 2016 - Faks  : +90 850 811 2016
Gsm : +90 545 335 2016 - Gsm2: +90 545 337 2016
Whatsapp  : Whatsapp Görüşmesi Başlat

Yurtdış Gezilerinde Uygulanacak Mevzuat ve Operasyonel Ayrıntılar için tıklayınız

İletişime Geçin

Tüm sorularınız için lütfen formu doldurun.
İsim Soyisim
Kurum
Birim/Görev
E-Posta