Bodrum - Gökova Turu

1.GÜN : Bodrum

Teknelerinize saat 15.30’dan itibaren yerleşebilirsiniz. Servis akşam yemeği ile başlar ve geceleme Bodrum Limanı'nda yapılır

2.GÜN : Orak Adası-Yedi Adalar

Kahvaltıdan sonra tur programı ve tekne hakkında temel bilgiler verilir. Daha sonra Orak Adası'na hareket edilir. Orak Adası'nın kristal mavisi sularında yüzme molası ve öğlen yemeğinden sonra akşam yemeği ve geceleme için yedi Adalar mevkiine hareket edilir. Hava koşulları elverişli ise yolda yelken seyri yapılabilir. Arzu eden misafirler sahilde oksijen dolu kısa bir yürüyüş yapabilirler. Geceleme ve akşam yemeği için Küfre Koyu’nda kalınır.

3.GÜN : Tuzla-Löngöz-Ballı Su

Sabah kahvaltı ile beraber turkuaz suların tadını çıkaracağınız Tuzla Koy’una hareket edilir. Öğle yemeği için durağımız, cennetten bir parçayı andıran, çam ağaçlarıyla çevrili Löngöz olacaktır. Geceleme ve akşam yemeği için son durağımız Ballı Su koyu’dur.

4.GÜN : Kleopatra Adası–Okluk Koyu

Sedir (Cedrae) Adası'na hareket ederek güne başlanır. Eşine başka hiçbir yerde rastlayamayacağınız küçücük kumsalı ve olağanüstü berrak bir suyu olan bu ada, adeta bir açık hava müzesini andırır. Akşam yemeği ve geceleme için Okluk Koyu’na geçilir.

5.GÜN : İngiliz Limanı–Ayında Koyu

Sabah kahvaltıdan sonra İngiliz Limanı’na varılır. Arzu eden misafirlerimiz buradan hareketle opsiyonel Dalyan-Kaunos turumuza katılabilirler. İngiliz Liman’ı, 2. Dünya Savaşında İngiliz savaş gemilerinin burada demirlemesinden dolayı bu isimle anılmaktadır. Bölge, yatların demirleyebilmesi için uygun ve korunaklı birçok irili ufaklı koydan oluşur. Akşam yemeği ve geceleme için Ayında Koyu’na hareket edilir.

6.GÜN : Çökertme – Kisebükü

Güne küçük bir balıkçı köyü olan Çökertme’ye geçilerek başlanır. Arzu eden misafirlerimiz kıyıda güzel bir yürüyüş yapabilirler. Öğle yemeğinden sonra Kisebükü’ne(Alakışla Koyu) geçilir. Bu koydaki antik harabeleri gezebilirsiniz. Akşam yemeği ve geceleme bu koyda yapılır.

7.GÜN : Pabuçburnu – Bodrum

Sabah kahvaltıdan sonra Pabuçburnu’na geçilir. Arzu eden misafirlerimiz bu noktadan hareketle opsiyonel köy turumuza katılabilirler. Daha sonra teknemiz son durağımız olan Bodrum Limanı’na doğru yola çıkar. Geceleme ve akşam yemeği Bodrum Limanı’nda yapılır.

8.GÜN : Bodrum

Teknede yapılan kahvaltıdan sonra 10.30'a kadar tekneden ayrılabilirsiniz.

Yurtiçi Tetkik Gezileri İçin Bize Ulaşın

E-Posta : bilgi@vizyonder.org.tr
Telefon : +90 242 338 2016 - Faks  : +90 850 811 2016
Gsm : +90 545 335 2016 - Gsm2: +90 545 337 2016
Whatsapp  : Whatsapp Görüşmesi Başlat
Sayıştay Denetimine Hazırlık Kitabı Çıktı

Anketimize Katılın İndirim Kazanın

İletişime Geçin

Tüm sorularınız için lütfen formu doldurun.
İsim Soyisim
Kurum
Birim/Görev
E-Posta