13-17 Ekim 2021

KAMU İHALE ve ELEKTRONİK İHALE
Eğitim Semineri Düzenlenecektir.

Konum:Innvista Hotel Belek / Antalya

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 18/08/2021 tarih ve E-78633697-770-1544304 sayılı yazısı ile İZİNLİ olarak düzenlenmektedir.

Detaylar ve Kayıt için tıklayınız

Fethiye - Marmaris İnceleme Araştırma Gezisi

1.GÜN : MARMARİS

Saat 15.30’dan itibaren teknelerinize yerleşebilirsiniz. İlk gün servis akşam yemeği ile başlar ve geceleme Marmaris Limanı'nda yapılır. Türkiye'nin en önemli turistik merkezlerinden biri olan Marmaris ayrıca büyük bir yat limanına sahiptir

2.GÜN : EKİNCİK KÖRFEZİ – DALYAN

Kahvaltıdan sonra tur programı ve tekne hakkında temel bilgiler verilir. Ekincik Körfezi’ne doğru seyre başlanır. Buradan opsiyonel olarak düzenlenen Dalyan turuna katılabilirsiniz. Akşam yemeği ve geceleme Ekincik Körfezi’nde yapılır.

3.GÜN : BATIK HAMAM – TERSANE ADASI – KIZILADA

Deniz sakinken geçilmesi gereken, dalgaları ile ünlü Dişibilmez ve Kurtoğlu Burunları nedeniyle diğer günlere nazaran sabah çok erken yola çıkılır ve dünyaca ünlü Göcek Körfezi'ne ulaşılır. Batık Hamam’da sabah kahvaltısı ve yüzme molası verilir. Burası denize gömülü muhteşem eski bir hamamdan dolayı aynı zamanda Kleopatra veya Batık Hamam koyu diye de bilinir. Daha sonra Tersane Adası’na doğru hareket edilir. Akşam yemeği ve geceleme Kızılada’da yapılır.

4.GÜN : FETHİYE

Sabah Fethiye Liman’ına giriş yapılır. Antik çağda Telmessos olarak adlandırılan Fethiye Likya Uygarlığı’nın Karia ile birlikte batıdaki en önemli şehriydi. Şehir kâhinleriyle ünlüydü. Misafirlerimize Fethiye’de opsiyonel olarak safari turu sunuyoruz. Tura katılmak istemeyen misafirlerimiz Samanlık Koyu’nda öğle yemeği yiyip yüzebilirler. Teknemiz saat 16:00’dan sonra Ece Saray Marina’da akşam yemeği ve gecelemek için demirleyecektir. Misafirlerimiz tekneden bu saatten itibaren ayrılırlar.

Yurtiçi Tetkik Gezileri İçin Bize Ulaşın

E-Posta : bilgi@vizyonder.org.tr