Tamamlanmış Seminer Detayı

28 Aralık 2017 Adana Sheraton Hotel (5*) Eğitimi

28/12/2017 - 28/12/2017
Adana Sheraton Hotel (5*)

Binlerce taşeron işçinin kadroya geçmesinde artık sona gelindi. Yakın zamanda Meclis'e sunulması beklenen taşeron işçiler kadroya nasıl geçecek merak ediliyor. 2018 yılı için gündemde olan; taşeron olarak çalışan personellerin kadroya alınma süreci ve bu sürecin nasıl işleyeceği konusunda ciddi tereddütler yaşanmaktadır. Taşeron işçiler konusu ile ilgili Derneğimize çok sayıda telefon ve eposta gelmiştir. Tüm bu belirsizliklerin giderilmesi ve sürecin doğru tesis edilmesi amacıyla Derneğimiz tarafından konuyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Özellikle; “Taşeron İşçilerin İstihdam Detayları Nedir? , Taşeron İşçilerin Sözleşmesi Ne Kadar Olacak? , Taşeron İşçiler Kadro İçin Sınava Girecek mi? , Taşeron Kadroya Geçerken Şart Aranacak mı? , Taşerona Kadroda Yaş Sınırı Olacak mı? , Taşeron İşçiler Kadroya Ne Zaman Geçecek? , Taşeron Maaşları Değişecek mi? , Taşeron İşçilerin Pozisyonları Değişecek mi? , Taşerona Kadro Kimleri Kapsar? , Mali Haklar Nasıl Olacak? , Taşeron İşçinin Emeklilik Prim Hesabı Nasıl Yapılacak? , Geçici İşçilerin Durumu Ne Olacak? , Kadroya geçen taşeron işçilerinin Kıdem Tazminatları ne olacak? , Kadroya geçen taşeron işçilerinin Sendikal Hakları ne olacak? , Kadroya geçen taşeron işçilerinin Yasal Statüsü ne olacak? , Kadroya geçen taşeron işçilerinin Özlük Hakları ne olacak? , Kadroya geçen taşeron işçilerinin Ekstra İkramiye Hakkı var mı? , Belediye şirketi olmayan belediyeler taşeron çalışanlarını nerede ve nasıl kadroya alınacak?” gibi konuların konuşulacağı ve onlarca sorulara cevapların bulunacağı bu toplantıda, bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak, toplantıya katılan kişilerin görüşleri ve önerileri de dikkate alınarak, toplantı sonrasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ na rapor edilecektir ve kanun taslağı hazırlanma aşamasında dikkate alınması talep edilecektir.

Bu çerçevede bütün bu soruları ve sorunları netliğe kavuşturmak amacıyla 28 Aralık 2017 tarihinde  Adana Sheraton Hotel (5*)'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Uzmanı eşliğinde “ TAŞERON İŞÇİLERE KADRO VE KURUMLARDA UYGULANMASI” temalı günübirlik bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Gelen taleplerin fazla olması nedeniyle kontenjanlarımız sınırlı sayıdadır.

Seminer Başvuru Formu

Sizi Bilgilendirelim

Düzenlenecek seminerlerden haberdar olmak için lütfen bilgilerinizi bırakın.
İsim Soyisim
Kurum