Tamamlanmış Seminer Detayı

25 – 29 Temmuz 2018 Yasmin Resort Bodrum-MUĞLA

25/07/2018 - 29/07/2018
Yasmin Resort Bodrum/MUĞLA

VİZYONDER Eğitim ve Danışmanlık Derneği olarak; ülkemizdeki gelişen ve değişen mevzuatları yakından takip ederek, değişen süreç ve gelişmelerin entegrasyonunu sağlamak amacıyla gerek kamu kurum  ve  kuruluşları gerekse özel sektöre standart üstü yaklaşımla, donanımlı hizmet, alanında uzman ve etkin  bir  kadro  25 – 29 Temmuz 2018 tarihleri arasında Yasmin Resort Bodrum ’da aşağıda detayları belirtilen konularda seminer düzenlenecektir. Katılımlarınızı bekleriz. Saygılarımızla.

Eğitim Konuları

• Kamu İhale Kanunu

Kamu görevlilerinin; sorunsuz ve şikâyetsiz olarak ihale ve tedarik faaliyetlerini yürütmeleri ve mevzuata hakim olmaları anlatılacaktır.

• Taşınır Mal Sistemi

Kamu idarelerine ait  taşınır  ve  taşınmaz  malların kaydı, muhafazası ve kullanımı ile yönetim hesabının verilmesi, kamu idareleri arasında taşınırların bedelsiz devri ile tahsisine ilişkin esas ve usulleri, dönem sonu işlemlerini, yönetim dönemi hesabının çıkartılması, hurdaya ayırma, bedelli bedelsiz devir, iş ve işlemleri anlatılacaktır.

• Elektronik İhale

• KHK ile Değişen Mevzuat Uygulamaları

• Belediye Şirketlerinin Yönetimi

• Belediye Şirketleri ve İşçileri Açısından İş Hukuku Uygulamaları

• 2886 Sayılı Kanun

Seminere Katılabilmek İçin

1. Vizyon Eğitim ve Danışmanlık Derneğinin TC Halk Bankası Antalya Kepez Şubesindeki IBAN: TR98 0001 2009 5080 0016 1000 34 no.lu hesabına havalenin yapılmış olması gerekmektedir.
  2. Ödenecek bedele;  5 gündüz 4 gece Ultra Her şey Dahil konaklama ve seminer ücreti dahildir. Ödemelerde kesinlikle havale giderleri kesilmemesi gerekmekte olup, Binde 9.48 damga vergisi kesilecektir.

Seminer Giderleri Nasıl Ödenecek

Seminer giderleri; Analitik Bütçe Sisteminde Ekonomik Sınıflandırmanın 03.5.9.03 kodundan karşılanacaktır. Yukarıda belirtilen Eğitim Seminer Hizmeti, anılan Otel’de söz konusu tarihte ve yukarıda belirtilen konularda sadece Derneğimizce sunulduğundan, bu hizmeti 4734 sayılı Kanunun 22/a veya 22/d fıkraları kapsamında temin edebilirsiniz.

Ücrete Dahil Olan Hizmetler

Ultra Herşey Dahil Konseptinde 4 Gece 5 Gündüz Konaklama, Antalya içi Transfer, Katılım Belgesi, Kalem, Bloknot, Dosya, Eğitmenlerimiz Tarafından CD ortamında hazırlanmış Seminer Ders Notları, Eğitim aralarında alınan kahve, pasta vs. yiyecek dahildir.

Seminer Başvuru Formu Seminer Başvuru Formu

Sizi Bilgilendirelim

Düzenlenecek seminerlerden haberdar olmak için lütfen bilgilerinizi bırakın.
İsim Soyisim
Kurum