Tamamlanmış Seminer Detayı

BELEDİYE / BİRLİK BAŞKANLIĞINA
İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERLİĞİNE/İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINA
MAHALLİ İDARE ŞİRKETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE

Bilindiği üzere taşeron yasası yürürlüğe girdikten sonra birçok idarede uygulama konusunda tereddütler oluşmuş ve kamu idarelerinden yüzlerce özelge talebinde bulunulmuştur. Taşeron yasası ile her gün yeni bir genelge yayınlanmaktadır. Bu durum kamu idareleri açısından uygulamada ciddi sıkıntılara neden oluşturmaktadır. Bu çerçeve de tüm tereddütlü ve belirsiz durumların ele alınacağı bir eğitim programı düzenlenmiştir.

Eğitim Konuları

TAŞERON İSTİHDAMINDAKİ DEĞİŞİKLİKLER ve MAHALLİ İDARELERİN MEMUR SINAVLARINA İLİŞKİN ESASLAR

1. Mahalli İdarelerdeki Taşeron İşçilerin Mahalli İdare Şirketlerine Geçişte Mahalli İdarelerin Yürüteceği İşlemleri ve Geçişten Sonraki İstihdam Esasları, Hakları, Güvenceleri
  2. Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı İhalelerinde Fesih İşlemleri
  3. Mahalli İdare Şirketlerinden Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alım Hizmetlerinin Nasıl Gerçekleştirileceği
  4. Şirketi Olmayan Kurumların Şirket Kuruluş İşlemleri
  5. Mahalli İdarelerde Yapılacak Memur Sınavlarında Uyulacak Esaslar

Otel ve Konaklama

May Thermal Resort  Otel Sandıklı / AFYON
5 Gün 4 Gece Tam Pansiyon

Transfer Bilgileri

Değerli misafirlerimiz transfer hizmetimiz sadece seminer başlangıç ve bitiş tarihlerinde Otel ile Havaalanı ya da Otobüs Terminali arasında yapılmaktadır. Seminer kaydı yaptıktan sonra derneğimizle transfer bilgisi hakkında bilgi almak için iletişime geçiniz.

Seminere Kimler Katılabilir

Genel Bütçe Kapsamındaki Kamu İdareleri, Özel Bütçe Kapsamındaki İdareler, Belediye Başkanları, Genel Sekreterler, İl Genel Meclisi Başkan Ve Üyeleri, İl Özel İdareleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Başkanları, Yazı İşleri, Mali Hizmetler, Fen İşleri, Destek Hizmetleri, İnsan Kaynakları, Zabıta Müdürleri Ve İlgili Personelleri, KİT’ler, Araştırmacılar, Düzenleyici Ve Denetleyici Kurumlar, Üst Yöneticiler, İdari Ve Mali İşler Daire Başkanları Ve Yardımcıları, Satın Alma Müdür Ve Yardımcıları, Mutemetler, İç Denetçiler, Bütçe Ve Muhasebe İşlemlerini Yürüten Personel Ve İlgili Tüm Personel, Hukuk Müşavirleri Ve Personelleri. Sulama Birlikleri, Belediye Şirketi Personelleri Katılabilir.

Seminere Katılabilmek İçin

1. Vizyon Eğitim ve Danışmanlık Derneğinin TC Halk Bankası Antalya Kepez Şubesindeki IBAN: TR98 0001 2009 5080 0016 1000 34 no.lu hesabına havalenin yapılmış olması gerekmektedir.
  2. Ödenecek bedele;  5 gündüz 4 gece Yarım Pansiyon konaklama ve seminer ücreti dahildir. Ödemelerde kesinlikle havale giderleri kesilmemesi gerekmekte olup, Binde 9.48 damga vergisi kesilecektir.

Seminer Giderleri Nasıl Ödenecek

Seminer giderleri; Analitik Bütçe Sisteminde Ekonomik Sınıflandırmanın 03.5.9.03 kodundan karşılanacaktır. Yukarıda belirtilen Eğitim Seminer Hizmeti, anılan Otel’de söz konusu tarihte ve yukarıda belirtilen konularda sadece Derneğimizce sunulduğundan, bu hizmeti 4734 sayılı Kanunun 22/a veya 22/d fıkraları kapsamında temin edebilirsiniz.

Seminer Başvuru Formu

Sizi Bilgilendirelim

Düzenlenecek seminerlerden haberdar olmak için lütfen bilgilerinizi bırakın.
İsim Soyisim
Kurum