Tamamlanmış Seminer Detayı

15 - 18 Nisan 2019 Uygulamalı Evsel Katı Atık Tarife Raporu Hazırlama Eğitimi Sherwood Dreams Resort 5* - Belek / Antalya Eğitim Semineri

15/04/2019 - 18/04/2019
Sherwood Dreams Resort 5* - Belek / Antalya

Uygulamalı Evsel Katı Atık Tarife Raporu Hazırlama Eğitimi

Eğitimde amacımız; Her yönden doğru bir tarifenin hazırlanması ve yanlış hazırlanan tarifelerin revize edilmesi, Ülkemizde ki genel ekonomik durumun yansıması olarak, Belediyeler de büyük bir finansal açık ve finansal yönetim sorununa çözüm için evsel katı atık üreticilerinden, evsel katı atık bedelini ‘’Kirleten Öder Prensibi’’ çerçevesinde alınmasını sağlamak ve Belediyelerde Kurumsal Kapasitenin Artırılmasıdır.

Eğitim Konuları

• Uygulamalı Evsel Katı Atık Tarife Raporu Hazırlama
  • Sistem Maliyetinin Tespit Edilmesi
  • Maliyetlerin İlgili Gruplara Dağıtılması
  • Raporun Hazırlanması
  • Muhasebeleştirme İlkeleri
  • Gelir Artırıcı Çalışmalar
  • Kurum Envanterinin Oluşturulması
  • Sürdürülebilir Atık Yönetimi

Seminer Takvimi

Tarih Saat Açıklama
15 Nisan 14.00 Otele Giriş ve Yerleşme
16 Nisan 09.30 - 17.30 Uygulamalı Evsel Katı Atık Tarife Raporu Hazırlama
17 Nisan 09.30 - 17.30 Gelir Artırıcı Çalışmalar, Kurum Envanterinin Oluşturulması, Sürdürülebilir Atık Yönetimi
18 Nisan 12.00 Otelden Çıkış ve Transfer

Eğitmenlerimiz

Vizyonder Uzman Eğitmen Kadrosu / Atık Yönetim Uzmanı

Seminere Katılabilmek İçin

1. Vizyon Eğitim ve Danışmanlık Derneğinin TC Halk Bankası Antalya Kepez Şubesindeki IBAN: TR98 0001 2009 5080 0016 1000 34 no.lu hesabına havalenin yapılmış olması gerekmektedir.
  2. Düzenlenen ödeme emri belgesinden 488 sayılı Damga Vergisi Kanunu’na tabi kurumlar tarafından KDV hariç tutar üzerinden binde 9,48 oranında damga vergisi kesintisi yapılmalıdır. Havale ya da EFT ücreti kesinlikle kesilmemesi gerekmektedir. Damga vergisi kesintisi yapıldığına ilişkin muhasebe işlem fişinin 0(850) 811 2016 no.lu faksa gönderilmesi gerekmektedir.
  3. Programa katılacak olan kişinin ekte yer alan Başvuru Formuna işlenerek (iki kişilik odada kalacakların, birlikte kalacakları kişileri belirterek), banka dekontuyla  birlikte (0850)   811   2016   no.lu   faksımıza  fakslanması veya bilgi@vizyonder.org.tr adresine mail yoluyla gönderilmesi gerekmektedir.
  4. Seminerin yapılacağı Otelde rezerve edilen odaların sınırlı olması nedeniyle, başvurularda son günün beklenmemesi, son başvuru tarihinden sonra yapılacak başvurularda ise önceden VİZYONDER ile irtibata geçilmesi, teyit alındıktan sonra başvuru işleminin  gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Seminer Giderleri Nasıl Ödenecek

4734 Sayılı kanun gereğince bir “hizmet” olan eğitim, kurs ve seminer faaliyetleri, bunu düzenleyen kuruluştan satın alınabilecek ve karşılığında fatura alınacaktır. Söz konusu hizmetin kurum bütçesinden doğrudan temin ile ödemesi mümkündür. Seminer giderleri; Analitik Bütçe Sisteminde Ekonomik Sınıflandırmanın 03.5.9.03 Kurslara Katılma ve Eğitim Giderleri veya 03.5.9.90 Diğer Hizmet Alımları kodundan karşılanacaktır. Yukarıda belirtilen Eğitim Seminer Hizmeti, anılan Otel’de söz konusu tarihte ve yukarıda belirtilen konularda sadece Derneğimizce sunulduğundan, bu hizmeti 4734 sayılı Kanunun 22/a veya 22/d fıkraları kapsamında temin edebilirsiniz. Seminerlere Katılımlarda Mevzuata Aykırılık Taşımadığına Dair Sayıştay Kararı ve Kamu Personellerinin seminere katılmasında kamu hizmetlerine ilişkin olduğuna dair sayıştay kararları (Güncel 2018 tarihli) için bizimle iletişime geçiniz.

Ücrete Dahil Olan Hizmetler

Herşey Dahil Konseptinde 3 Gece 4 Gündüz Konaklama, Transfer, Eğitim,  Katılım Belgesi, Kalem, Bloknot, Dosya, Eğitmenlerimiz Tarafından CD ortamında hazırlanmış Seminer Ders Notları, Eğitim aralarında alınan kahve, pasta vs. yiyecek dahildir. Konaklamasız katılımlarda öğle yemeği, coffee break dahil, akşam yemeği dahil değildir.

Neden Katılmalısınız?

• Herkesten bir adım daha önde olun.
  • İşinizde yükselin ve kariyerinizde gelişim fırsatlarını kaçırmayın.
  • Kaliteli, güvenilir ve tanınırlığı yüksek, Mühürlü "Katılım Belgenizi" CV'nize altın harflerle yazdırın.
  • İşinizle ilgili gelişmeleri ve beklentileri yakından takip edin ve mevzuata tam uyum sağlayın.
  • Kurumunuz ve siz hukuki yaptırımlarla karşı karşıya kalmayın.

Kimler Katılabilir?

Genel ve yerel yönetim kapsamındaki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili yöneticileri ve görevlileri katılabilir..

Bu Eğitim Katılımcılara Ne Sağlar?

Mevzuatın getirdiği yeniliklere uyum sağlanması, Kamu kaynaklarının etkin, ekonomik ve verimli bir şekilde kullanılması başlıca faydalarındandır. Eğitimin sonunda yukarı da belirtilen konulara cevap alınmış olacaktır.

Sayıştay Denetimine Hazırlık Kitabı Çıktı

Anketimize Katılın İndirim Kazanın

Seminer Başvuru Formu

Sizi Bilgilendirelim

Düzenlenecek seminerlerden haberdar olmak için lütfen bilgilerinizi bırakın.
İsim Soyisim
Kurum