Tamamlanmış Seminer Detayı

12-16 Temmuz 2018 - Grand Park Lara / ANTALYA

12/07/2018 - 16/07/2018
Grand Park Lara 4 * Lara - Antalya

VİZYONDER Eğitim ve Danışmanlık Derneği olarak; ülkemizdeki gelişen ve değişen mevzuatları yakından takip ederek, değişen süreç ve gelişmelerin entegrasyonunu sağlamak amacıyla gerek kamu kurum ve kuruluşları gerekse özel sektöre standart üstü yaklaşımla, donanımlı hizmet, alanında uzman ve etkin bir kadro ile 12 - 16 Temmuz 2018 tarihleri arasında Grand Park Lara Hotel -  ANTALYA’da aşağıda detayları belirtilen konularda seminer düzenlenecektir. Katılımlarınızı bekleriz. Vizyonder

Eğitim Konuları

Düzenlemelerle, başta 1 Temmuz 2016 tarihinden bu yana uygulanan tekliflerin elektronik ortamda alındığı beyan usulünün kullanımının arttırılması olmak üzere Elektronik İhale’nin devreye alınması, ihalelerde e-eksiltmenin yapılabilmesi, yeterlik sistemi üzerinden e-ihale yapılabilmesi gibi elektronik ihale uygulamaları konusunda getirilen yeniliklerin neler olduğu, söz konusu Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliği ile elektronik ihale nasıl yapılabileceği ile ilgili olarak ;

Aşağıda belirtilen başlıklarda yapılacak eğitim ile katılımcılara  anlatılacaktır.

• Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliği hangi ihalelerde uygulanacaktır
  • e-Anahtar, e-Teklif, Platform Sorumlusu, Kullanıcı, Zaman Damgası ne demektir
  • Elektronik İhalelerde uyulması zorunlu hususlar nelerdir.
  • Elektronik İhalelerde bildirim ve tebligatların esasları nelerdir ve nasıl yapılır
  • Elektronik İhalelerde idareler ve ihalelere katılacak gerçek ve tüzel kişilerin EKAP’da kaydı  olmalı mıdır
  • Elektronik İhalelerde yaklaşık maliyet nasıl hazırlanır, yaklaşık maliyet hazırlanırken nelere dikkat edilir
  • Elektronik İhalelerde ihtiyaç raporu nasıl hazırlanır ve ihtiyaç raporu hazırlanırken nelere dikkat edilmelidir
  • Elektronik İhalelerde ihale kaydı ve İKN alınmasında dikkat edilecek hususlar nelerdir
  • Elektronik İhalelerde nasıl doküman hazırlanır
  • Elektronik İhalelerde idari şartname, ön yeterlilik şartnamesi, sözleşme tasarısı ve çerçeve anlaşma tasarısında dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir
  • Elektronik İhalelerde teknik şartnameler hazırlanırken nelere dikkat edilmeli ve sisteme yüklenmesi sırasında nelere dikkat edilmelidir
  • Elektronik İhalelerde ihale komisyonunun kurulması ve çalışma esasları nasıl yapılmalıdır ve Elektronik İhalelerde her bir ihale üyesine yapılması gereken tanımlamalar nelerdir
  • Elektronik İhalelerde ilanlar da dikkat edilecek hususlar  nelerdir
  • Elektronik İhalelerde dokümanın görülmesi, satın alınması ve EKAP üzerinden indirilmesi nasıl yapılır
  • Elektronik İhalelerde dokümanda değişiklik veya açıklama yapılması nasıl olmalıdır
  • Elektronik İhalelerde başvuruların ve tekliflerin alınması, açılması ve değerlendirilmesi nasıl yapılır
  • Elektronik İhalelerde e-tekliflerin hazırlanması ve sunulması nasıl yapılır
  • Elektronik İhalelerde mali durumu göstermek üzere bankalardan temin edilecek belgeler nelerdir
  • Elektronik İhalelerde geçici teminatlar nasıl kontrol edilir
  • Elektronik İhalelerde ihale saatinden veya tekliflerin açılma saatinden önce ihalenin iptal edilmesi nasıl yapılır
  • Elektronik İhalelerde e-tekliflerin değerlendirilmesi nasıl yapılır
  • Elektronik İhalelerde ihalenin sonuçlandırılması nasıl yapılır
  • Elektronik İhalelerde kesinleşen ihale kararının bildirilmesi ve sözleşmenin imzalanmasında dikkat edilecek hususlar nelerdir
  • Elektronik İhalelerde çerçeve anlaşma işlemleri nasıl yapılır
  • Elektronik İhalelerde münferit sözleşme işlemleri nasıl yapılır
  • Elektronik İhalelerde yönetmelikte hüküm bulunmayan hallerde ne yapılmalıdır
  • Elektronik İhalelerde uygulanmayacak hükümler nelerdir.

19.06.2018 tarihli ve 30453 Mükerrer sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan, Kamu ihale mevzuatında değişiklik yapan Yönetmelik ve Tebliğ değişiklikleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Seminere Katılabilmek İçin

1. Vizyon Eğitim ve Danışmanlık Derneğinin TC Halk Bankası Antalya Kepez Şubesindeki IBAN: TR98 0001 2009 5080 0016 1000 34 no.lu hesabına havalenin yapılmış olması gerekmektedir.
  2. Ödenecek bedele;  5 gündüz 4 gece Ultra Her şey Dahil konaklama ve seminer ücreti dahildir. Ödemelerde kesinlikle havale giderleri kesilmemesi gerekmekte olup, Binde 9.48 damga vergisi kesilecektir.

Seminer Giderleri Nasıl Ödenecek

Seminer giderleri; Analitik Bütçe Sisteminde Ekonomik Sınıflandırmanın 03.5.9.03 kodundan karşılanacaktır. Yukarıda belirtilen Eğitim Seminer Hizmeti, anılan Otel’de söz konusu tarihte ve yukarıda belirtilen konularda sadece Derneğimizce sunulduğundan, bu hizmeti 4734 sayılı Kanunun 22/a veya 22/d fıkraları kapsamında temin edebilirsiniz.

Ücrete Dahil Olan Hizmetler

Her şey Dahil Konseptinde 4 Gece 5 Gündüz Konaklama, Transfer, Katılım Belgesi, Kalem, Bloknot, Dosya, Eğitmenlerimiz Tarafından CD ortamında hazırlanmış Seminer Ders Notları, Eğitim aralarında alınan kahve, pasta vs. yiyecek dahildir.

Eğitmenler

- Kamu İhale Uzmanı

Seminer Başvuru Formu

Sizi Bilgilendirelim

Düzenlenecek seminerlerden haberdar olmak için lütfen bilgilerinizi bırakın.
İsim Soyisim
Kurum