Tamamlanmış Seminer Detayı

02 - 06 Kasım 2017 İkbal Thermal Spa Hotel - AFYON

02/11/2017 - 06/11/2017
İkbal Thermal Spa Hotel - AFYON

VİZYON Eğitim ve Danışmanlık Derneği olarak; ülkemizdeki gelişen ve değişen mevzuatları yakından takip ederek, değişen süreç ve gelişmelerin entegrasyonunu sağlamak amacıyla gerek kamu kurum ve kuruluşları gerekse özel sektöre standart üstü yaklaşımla, donanımlı hizmet, alanında uzman ve etkin bir kadro ile 02 - 06 Kasım 2017 tarihleri arasında İkbal Thermal Spa Hotel - AFYON’da aşağıda detayları belirtilen konularda seminer düzenlenecektir.
Katılım yapacak personellerin 30 Ekim 2017 Pazartesi gününe kadar Derneğimize başvuru formunu eksiksiz olarak doldurup, ödeme dekontu ile birlikte 0 850 811 2016 No’lu faksa gönderilmesi gerekmektedir.

Eğitim Konuları

• 4734 Sayılı Kamu İhale Ve 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Mev.
  • 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu, Kamu İhale Genel Tebliği İle Uygulama Yönetmelikleri)
  • 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu’ndaki “İhaleye Fesat Karıştırma Ve Edimin İfasına Fesat Karıştırma” Suçlarının Oluşumu Ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
  • Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliği
  • Taşınır Mal Yönetmeliği
  • Doğrudan Temin Uygulamaları
  • İç Kontrol Ve Ön Mali Kontrol
  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu
  • 6245 Sayılı Harcırah Kanunu
  • Kamu Mali Yönetimi Ve Kontrol Kanunu (Kamu zararlarının tahsili ve silinmesi), Belediye Başkanlarının Faaliyet Raporu,
  • Resmi Yazışma Kuralları
  • Son Düzenlemeler Çerçevesinde Sayıştay Denetimine Hazırlık

Otel ve Konaklama

İkbal Thermal Spa Hotel - AFYON
5 Gün 4 Gece Tam Pansiyon Plus

Transfer Bilgileri

Seminer kaydı yaptıktan sonra derneğimizle transfer ücreti hakkında bilgi almak için iletişime geçiniz.

Seminere Kimler Katılabilir

Genel Bütçe Kapsamındaki Kamu İdareleri, Özel Bütçe Kapsamındaki İdareler, Belediye Başkanları, Genel Sekreterler, İl Genel Meclisi Başkan Ve Üyeleri, İl Özel İdareleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Başkanları, Yazı İşleri, Mali Hizmetler, Fen İşleri, Destek Hizmetleri, İnsan Kaynakları, Zabıta Müdürleri Ve İlgili Personelleri, KİT’ler, Araştırmacılar, Düzenleyici Ve Denetleyici Kurumlar, Üst Yöneticiler, İdari Ve Mali İşler Daire Başkanları Ve Yardımcıları, Satın Alma Müdür Ve Yardımcıları, Mutemetler, İç Denetçiler, Bütçe Ve Muhasebe İşlemlerini Yürüten Personel Ve İlgili Tüm Personel, Hukuk Müşavirleri Ve Personelleri. Sulama Birlikleri, Belediye Şirketi Personelleri Katılabilir.

Seminere Katılabilmek İçin

1. Vizyon Eğitim ve Danışmanlık Derneğinin TC Halk Bankası Antalya Kepez Şubesindeki IBAN: TR98 0001 2009 5080 0016 1000 34 no.lu hesabına havalenin yapılmış olması gerekmektedir.
  2. Ödenecek bedele;  5 gündüz 4 gece Tam Pansiyon Plus, seminer ücreti dahildir. Ödemelerde kesinlikle havale giderleri kesilmemesi gerekmekte olup, Binde 9.48 damga vergisi kesilecektir.

Seminer Giderleri Nasıl Ödenecek

Seminer giderleri; Analitik Bütçe Sisteminde Ekonomik Sınıflandırmanın 03.5.9.03 kodundan karşılanacaktır. Yukarıda belirtilen Eğitim Seminer Hizmeti, anılan Otel’de söz konusu tarihte ve yukarıda belirtilen konularda sadece Derneğimizce sunulduğundan, bu hizmeti 4734 sayılı Kanunun 22/a veya 22/d fıkraları kapsamında temin edebilirsiniz.

Seminer Başvuru Formu Seminer Başvuru Formu

Sizi Bilgilendirelim

Düzenlenecek seminerlerden haberdar olmak için lütfen bilgilerinizi bırakın.
İsim Soyisim
Kurum