Tamamlanmış Seminer Detayı

02 - 06 Ekim 2018 Lykia World Resort 5* Manavgat - ANTALYA Semineri

02/10/2018 - 06/10/2018
Lykia World Resort 5* Manavgat / ANTALYA

VİZYONDER Eğitim ve Danışmanlık Derneği olarak; ülkemizdeki gelişen ve değişen mevzuatları yakından takip ederek, değişen süreç ve gelişmelerin entegrasyonunu sağlamak amacıyla gerek kamu kurum ve kuruluşları gerekse özel sektöre standart üstü yaklaşımla, donanımlı hizmet, alanında uzman ve etkin  bir  kadro  02 - 06 Ekim 2018 tarihleri arasında Lykia World Resort 5* Manavgat / ANTALYA’da aşağıda detayları belirtilen konularda eğitim semineri düzenlenecektir. Katılımlarınızı bekleriz. Saygılarımızla.

Eğitim Konuları

• Kamu İhale Kanunu / e-ihale
  • 2914 Sayılı YÖK Kanunu ve  2547 Sayılı YÖK Personel Kanunu ve Değişiklikleri
  • Döner Sermaye Formasyonu
  • Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personel ile ilgili idari, mali cezai işlemlerde yapılan değişiklikler

Seminere Katılabilmek İçin

1. Vizyon Eğitim ve Danışmanlık Derneğinin TC Halk Bankası Antalya Kepez Şubesindeki IBAN: TR98 0001 2009 5080 0016 1000 34 no.lu hesabına havalenin yapılmış olması gerekmektedir.

2. Ödenecek bedele;  konaklama ve seminer ücreti dahildir. Ödemelerde kesinlikle havale giderleri kesilmemesi gerekmekte olup, Binde 9.48 damga vergisi kesilecektir.

3. Programa katılacak olan kişinin ekte yer alan Başvuru Formuna işlenerek (iki kişilik odada kalacakların, birlikte kalacakları   kişileri   belirterek),   banka   dekontuyla   birlikte   (0850)   811   2016   no.lu   faksımıza   fakslanması veya bilgi@vizyonder.org.tr adresine mail yoluyla gönderilmesi gerekmektedir.

4. Seminerin yapılacağı Otelde rezerve edilen odaların sınırlı olması nedeniyle, başvurularda son günün beklenmemesi, son başvuru tarihinden sonra yapılacak başvurularda ise önceden VİZYONDER ile irtibata geçilmesi, teyit alındıktan sonra başvuru işleminin  gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Seminer Giderleri Nasıl Ödenecek
Seminer giderleri; Analitik Bütçe Sisteminde Ekonomik Sınıflandırmanın 03.5.9.03 kodundan karşılanacaktır. Yukarıda belirtilen Eğitim Seminer Hizmeti, anılan Otel’de söz konusu tarihte ve yukarıda belirtilen konularda sadece Derneğimizce sunulduğundan, bu hizmeti 4734 sayılı Kanunun 22/a veya 22/d fıkraları kapsamında temin edebilirsiniz.

Ücrete Dahil Olan Hizmetler
Her Şey Dahil Konseptinde 4 Gece 5 Gündüz Konaklama, Transfer , Eğitim, Katılım Belgesi, Kalem, Bloknot, Dosya, Eğitmenlerimiz Tarafından CD ortamında hazırlanmış Seminer Ders Notları, Eğitim aralarında alınan kahve, pasta vs. yiyecek dahildir.

Seminer Başvuru Formu

Sizi Bilgilendirelim

Düzenlenecek seminerlerden haberdar olmak için lütfen bilgilerinizi bırakın.
İsim Soyisim
Kurum